fbpx

Frankrike og italia

annecy til nice (vest)

En sykkeltur som kombinerer spektakulære veier i Vercors Massif med de mest ikoniske klatringene i Alpene.

DATO

10. – 20. juni 2021

ANTALL ETAPPER

Ni

TOTAL DISTANSE

889 KM

HØYDEMETER

21 464 M

PRIS

31 850,- (Early bird-pris frem til 31. desember 2020)

34 295,- (Pris gjeldende fra 1. januar 2021)

En noe lengre tur enn søsterturen som tar den østre leia gjennom de franske Alpene. I første del av turen bringer vi deltakerne gjennom Vercors Massif, med noen av de mest spektakulære balkongveiene i Frankrike. Dernest går ruta inn i mer tradisjonelle traseer for sykkelturisme, med klatringer som Alpe d’Huez, Col d’Izord, og  Col Agnel, for å nevne noen.

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • Ti overnattinger på hotell av god standard
 • Fly tur/retur
 • Transport fra og til flyplassen
 • Frakt av bagasje og sykler fra og til Oslo
 • Frokost og lunsj hver dag
 • Kaffe fra følgebilen

Dag til dag

DAG 1

Ankomst Annecy

Dere vil fly til Geneve, hvor dere blir plukket opp av en buss og transportert til Annecy. Bussturen tar ca. 35 minutter.

Annecy lever lett opp til ryktet som et av Frankrikes vakreste reisemål, og kalles ofte for Alpenes Venezia på grunn av de mange kanalene som renner gjennom bykjernen.

DAG 2

Annecy til Lac d’Aiguebelette

ETAPPELENGDE

109 kilometer

HØYDEMETER

2 141 meter

Turens første etappe vil bringe oss fra én stor innsjø til en annen. En tredje innsjø, Lac du Bourget, vil vi kunne beskue etter å ha forsert dagens andre klatring, når vi triller ned balkongveien fra La Chambotte. Herfra har vi fantastisk utsikt over sjøen, og kulturlandskapet som omringer den. Når vi kommer ned til bredden av sjøen, vil vi innta dagens lunsj. Dagen starter med klatring umiddelbart, og skal bringe oss drøye ni km opp, med rundt seks prosent stigning. Vi rekker akkurat å nå 1 000 moh. innen vi skal ned på andre siden. Etappen i dag vil stort sett bli syklet på smale sjarmerende landeveier, med lite trafikk, relativt tett bebyggelse til tross. Selv om etappen ikke har de høyeste passene er den ganske krevende, med sin duvende profil. Tar man tiden til hjelp er dette en flott og minnerik dag på sykkelsetet. Vi vil overnatte på et sted med særs originale bygninger.

Lac du Bourget er Frankrikes største inn- sjø som utelukkende grenser til Frankrike. Genèvesjøen er større, men deler av denne ligger i Sveits.

Innsjøen ligger svært vakkert til, omgitt av høye fjell. På den østre bredden ligger det kjente badestedet Aix-les-Bains.

DAG 3

Lac d’Aiguebelette til Pont en Royans

ETAPPELENGDE

98 KM

HØYDEMETER

1 763 meter

KLATRINGER

Come Coqette (1 279 M.O.H.)

Nå skal vi bevege oss inn et det som for mange franske syklister, og oss her på huset, er et favorittområde. Fantastiske, nærmest uvirkelig veier, som er hugget inn i fjellet, preger siste halvdel av etappen. Vi får også en klatring på 12,9 km, med 7,6 % gjennomsnittlig stigning, så denne etappen inneholder det meste.

I tillegg avslutter vi i det som må være en av de mest Instagram-vennlige byene i Frankrike, Pont en Royans.

DAG 4

Pont en Royans til Donnière

ETAPPELENGDE

119 KM

HØYDEMETER

2 751 meter

KLATRINGER

Col de la Machine (1 011 M.O.H.)

Font d’Urle (1 433 M.O.H.)

Col de Saint Alexis (1 222 M.O.H.)

Col de Rousset (1 255 M.O.H.)

Col de Menée (1 405 M.O.H.)

En dag med mange topper, men kun tre av dem er lange klatringer. Fant du dagen i går spektakulær vil du ikke bli skuffet i dag heller. Med Combe Laval på programmet, vil selv den mest verdensvante bli imponert over så vel ingeniørkunst som omgivelser. Col de Rousset oppleves som litt stusselig på den siden av tunellen hvor vi kommer opp, men på andre siden åpenbarer det seg en utsikt som er helt magisk. Det oppleves nesten som å gå gjennom en portal til en eventyrverden.

Herfra stuper vi ned til Die, hvor vi anbefaler å nyte en is og en kaffe. Siste del av etappen bringer oss opp og over Col de Menée, før vi skal overnatte ved foten av Mont Aiguille. Fjellet, kjent som et av de syv underverkene i Dauphiné,
er en relativt flat kalkmesa omkranset av bratte klipper.

Bildet er fra Combe Laval-veien mellom Saint-Jean-en-Royans og Col de la Machine-passet. Veien åpnet i 1898, og ble da brukt til å transportere tømmer.

DAG 5

Donnière til Corps

ETAPPELENGDE

75 (49) KM

HØYDEMETER

1 758 (706) meter

KLATRINGER

Sanctuaire Notre dame de la Salette (1 784 M.O.H.)

I dag er det lagt opp til en mindre krevende etappe. Det betyr ikke at den er blottet for de minnerike opplevelsene. Vi har nemlig tatt med klatringen opp til Sanctuaire Notre dame de la Salette. Dette er en blindvei som fører opp til den nevnte helligdommen, oppført til ære for Jomfru Maria, som etter sigende viste seg for Mélanie Calvat og Maximin Giraud her, en ettermiddag i september 1846. Etter å ha beundret byggverket og omgivelsene kan vi trille ned til hotellet i Corps. For de som ønsker å la beina hvile, kan man droppe klatringen på 13 km og 6,1 % stigning, og således få en fin restitusjonsetappe, på ca. 49 km.

DAG 6

Corps til Alpe d’Huez

ETAPPELENGDE

83 (67) KM

HØYDEMETER

3 284 (2 422) meter

KLATRINGER

Col de Parquetout (2 360 M.O.H.)

Col d’Ornon (1 360 M.O.H.)

Col du Solude (1 680 M.O.H.)

Alpe d’Huez (1 852 M.O.H.)

Etter en relativt kort etappe i går, venter det en ikke alt for lang etappe i dag heller. Forskjellen er at denne inneholder betydelig flere høydemetre. Har man et ønske om å redusere belastningen foreslår vi at man kutter Col du Solude. Denne er spektakulær, og verdt strevet, så fremt du har krefter til det. Utforkjøringen er såpass krevende, at vi vil droppe denne klatringen for alle deltakere, skulle det regne. I fint vær, derimot, er den utrolig flott. Etappen avsluttes med sykkelsportens mest kjente klatring, med de 21 svingene opp

til Alpe d’Huez.

DAG 7

Alpe d’Huez til La Chalp (Izoard)

ETAPPELENGDE

102 KM

HØYDEMETER

2 730 meter

KLATRINGER

Col de Sarenne (1 999 M.O.H.)

Col de Lautaret (2 072 M.O.H.)

Col d’Izoard (2 360 M.O.H.)

Vi starter rolig med den ca. 15 km lange ferden med nydelig utsikt mot
Col de Sarenne. Her er det kun de siste 3,5 km som innebærer skikkelig klatring. Dernest starter en vill og vakker utforkjøring ned til Lac Chambon. Nå starter klatringen opp til Col de Lautaret. På veien passerer vi det kjente vintersports- stedet, La Grave. Vel over toppen venter snaut tre mil med utforkjøring til Briancon. Her vil vi ta lunsj, før vi tar fatt på dagens største utfordring,
Col d’Izoard. En av de franske alpers desidert vakreste klatringer.
Vi overnatter noen km på andre siden av toppen.

DAG 8

La Chalp (Izoard) til Finello

ETAPPELENGDE

109 KM

HØYDEMETER

3 171 meter

KLATRINGER

Col Agnel (2 744 M.O.H.)

Colle di Sampeyre (2 284 M.O.H.)

Nå er det dags for å krysse grenser. Både hva gjelder egne fysiske grenser, og landegrenser. Dette vil nok fortone seg som den hardeste etappen. Vi starter dagen med noen km med utforkjøring ned i bunnen av dalen, hvor vi tar til venstre. Etter ytterligere noen små km tar vi til høyre mot beistet Col Agnel, og Italia. Col Agnel er 21 km lang, og har 6,4 % gjennomsnittlig stigning. Den er brattest mot slutten, og de siste seks kilometerne har 8,7 % stigning i snitt. Når du passerer 2 000 moh. har du fremdeles 11 km igjen til toppen, så her er det viktig å sykle kontrollert. Toppen nås etter at ganske nøyaktig 30 km er tilbakelagt av dagens etappe. Da befinner du deg 2 744 moh., og står på grensen mellom Frankrike og Italia. På andre siden venter det en pittoresk og morsom utforkjøring på 32,5 km. Bare å glede seg. Vel nede blir det lunsj, før vi begir oss i kast med den mindre kjente, men vel så vakre og utfordrende, Colle di Sampeyre.

Veien her er smal, og på denne tiden av sommeren nærmest helt uten trafikk. Klatringen er krevende, med 16 km og ca. 8 % i snitt, så her gjelder det å finne seg en rytme man vet man kan holde. Belønningen på toppen er formidabel, med et grønt og frodig landskap, omgitt av majestetiske fjell på alle kanter. Vi slynger oss ned på andre siden, før vi tar fatt på de siste høydemetrene opp til hotellet.

DAG 9

Finello til Isola 2000

ETAPPELENGDE

79 kilometer

HØYDEMETER

2 688 høydemeter

KLATRINGER

Colle dei Morti (2 481 M.O.H.)

Colle della Lombarda (2 350 M.O.H.)

Siste dag med skikkelige alpeklatringer på programmet. Dagen starter med
det som kanskje er den mest særegne klatringen i Alpene, Colle Fauniera, eller Colle dei Morti (de dødes fjell), som det kalles lokalt. Veien er smal, og land- skapet, med dets helt spesielle fjellformasjoner, gir inntrykk av å sykle i en form for eventyrverden. Dagens etappe er ikke så lang, så man kan ta seg god tid til å stoppe og ta bilder underveis. Noe du ikke vil angre på. Dagens, og turens, siste skikkelige fjell, er Colle della Lombarda. På toppen går grensen mellom Italia og Frankrike. Selv om denne grenseovergangen ligger hele 400 meter lavere enn der hvor vi krysset grensen sist, befinner vi oss likevel på hele 2350 moh. Vi skal bo i skistedet Isola 2000, som ikke overraskende ligger på ca. 2000 moh.

DAG 10

Isola 2000 til Nice

ETAPPELENGDE

115 kilometer

HØYDEMETER

1 178 høydemeter

Turens siste etappe begynner med ca. 50 utforkjøring og slakt hellende terreng. De neste 45 er kuperte, med noen kneiker som suger litt krefter ut av slitne ben. Dernest er de sist 20 km nedover til Nice, og Promenade des Anglais. Her venter det et velfortjent bad, og noe forfriskende i glasset til å leske seg på. På kvelden er det mulig å skryte av egne bragder under banketten.

DAG 11

Hjemreise

Felles transport til flyplassen, og fly hjem til Norge. Sykler og bagasje ble transportert hjemover allerede i går.

DATO

10. – 20. juni 2021

PRIS

31 850,-

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • Ti overnattinger på hotell av god standard
 • Fly tur/retur
 • Transport fra og til flyplassen
 • Frakt av bagasje og sykler fra og til Oslo
 • Frokost og lunsj hver dag
 • Kaffe fra følgebilen

PÅMELDINGSSKJEMA

Flere reiser

En tur i de vakreste, villeste, høyeste og mest episke klatringene Alpene har å by på.

ANTALL ETAPPER  Åtte

DATO  2. til 11. juli 2021

PRIS FRA  29 995,-

 

En både episk og hard sykkelreise i de fantastiske pyreneene. Opplev ikoniske pass og skjulte veier.

ANTALL ETAPPER  11

DATO  18. til 29. august 2021

PRIS FRA  32 995,-

 

Dette er et nasjonalromantisk sykkeleventyr.
Oppleve Norge på en måte du ikke ante fantes.

ANTALL ETAPPER  Åtte

DATO  31. juli til 8. august 2021

PRIS FRA  26 815,-

 

Personvernerklæring

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for EPEAK AS (heretter omtalt som «vi») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.


Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

2. Om personopplysninger, samtykke og informasjonskapsler

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Nødvendig lagring av opplysninger
Noen opplysninger vi samler inn er helt nødvendige for at du kan kunne handle i nettbutikken vår. Eksempler på dette informasjon som holder deg pålogget under handleprosessen i nettbutikken, som lagres som en informasjonskapsel. Andre opplysninger som er nødvendige er adresse og fakturaopplysninger for at vi kan sende deg varene og ta i mot betalinger. Ved å benytte vår nettside så godtar du at vi lagrer disse opplysningene. Du kan når som helst kreve data om deg utlevert og få dette slettet, dersom du tar kontakt med oss.


Valgfri deling av opplysninger
Enkelte opplysninger lagrer vi kun dersom du gir oss et aktivt samtykke til å samle dette inn. Eksempler på dette er informasjon om deg som kan benyttes til å vise deg reklameannonser på tredjeparts nettsteder med grunnlag i produkter du har sett på i nettbutikken vår. Dersom vi bruker slike tjenester så spør vi deg om samtykke til dette på nettsiden vår, og vi samler kun inn opplysningene dersom du gir oss samtykke. Dersom du ikke tar stilling til spørsmålet samler vi heller ikke inn opplysningene.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss
Når du registrerer deg og/eller handler på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse, adresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

i) Din enhet og din internett-tilkobling
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
ii) Bruk av tjeneste eller kjøp
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.


c) Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.


d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.


e) Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

4. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:


a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere varene (eller tjenestene) våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for varer og tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.


b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.


e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

5. Deling av opplysninger

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse.

Her er de viktigste eksemplene:
a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Dersom du har gitt oss samtykke til deling av opplysninger, så kan opplysningene bli delt med følgende tredjeparter:
• Google Analytics og Google Adwords
◦ Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte. Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.
• Facebook Messenger (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Facebook, vil Facebook kunne identifisere deg på vår nettside slik at du ikke slipper å måtte oppgi navn og E-post for å initiere chat med oss. Vi lagrer ikke disse dataene på vår nettside, men chatloggen vil bli lagret på vår Facebook Messenger-konto. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.
• to (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Tawk.to, vil Tawk.to lagre chatlogggen samt din IP-adresse på sin server. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.

• Facebook Pixel
◦ Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk.
• WordPress og Gravatar
◦ Denne nettsiden benytter WordPress som publiseringsløsning. Dersom du skulle opprette en bruker på vår nettside, eller publisere en kommentar hos oss, vil en informasjonskapsel kunne huske deg som bruker når du besøker nettsiden vår neste gang, slik at du ikke må logge inn hver gang. Dersom du har registrert et profilbilde på Gravatar.com vil WordPress knytte dette opp mot deg som bruker og vise profilbildet ditt på siden vår.
• Kontaktskjemaer
◦ Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en database i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Denne databasen slettes med jevne mellomrom.
b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
• Lov om bokføring
• Ordredata iht. angrerett
• Ordredata iht. garantier
Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende oss en E-post (Se «kontaktinformasjon»).

7. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.
Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

11. Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på info@epeak.no

Reise- og betalingsvilkår

gruppeturer

Bestilling

Bestilling bør helst skje senest seks uker før avreisedato. Avtalen mellom partene anses inngått ved kundens betaling av den avtalefestede påmeldingsavgiften på kr 2000,-. Er påmeldingsavgiften ikke innbetalt av kunden seks virkedager etter mottatt bestillingsbekreftelse, er turarrangøren ikke lenger bundet av avtalen. Turarrangøren forbeholder seg retten til å annullere gruppeturer, dersom minimumsantall påmeldte ikke er oppnådd fire uker før turstart.

Betaling

Ved bestilling betales et depositum på kr 2000 pr. person. Dette gjelder for alle turer bortsett fra «Sykkel-VM, Flandern & Roubaix». Her gjelder et depositum på kr 5000,- pr. person. Dette beløpet blir trukket fra når reisen betales. Endelig betaling må skje senest 42 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling: Ved avbestilling tidligere enn 42 dager før avreisedagen betales et ekspedisjonsgebyr på kr 500. Hvis reisen avbestilles mellom 42 og 15 dager før avreisedagen, refunderes ikke depositumsbeløpet på kr 2000.  Ved senere avbestilling beholder Epeak hele reisen pris.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.

Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.

Reise- og betalingsvilkår

Individuelle turer

(turer hvor fly ikke er inkludert i prisen)

Betaling

Ved bestilling betales 50% av turens kostnad pr. person. Resterende 50 % må betales senest 35 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling:
Ved avbestilling tidligere enn 35 dager før avreisedagen betales 50% av reisens kostnad. Hvis reisen avbestilles senere enn 35 dager før avreisedagen, betales 100% av reisens kostnad.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.
Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Avlysning

Depositum vil bli refundert i sin helhet om turen du har meldt deg på blir avlyst av oss. Dette gjelder også ved avlysninger relatert til koronavirus (covid-19).

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.