fbpx

Preikestolen – Oslo

BERG & DALER

Et sykkeleventyr av de sjeldne, på veier ikke fullt så kjent for hvermansen, men med sykkelglede i bøtter og spann rundt hver en sving.

DATOER

17. juli til 25. juli 2021

30. juli til 7. august 2022

ANTALL ETAPPER

Åtte

TOTAL DISTANSE

786 kilometer

HØYDEMETER

13 704 meter

PRISER 2021

28 995,-

(Early bird-pris frem til 31. desember 2020)

31 895,-

(Pris gjeldende fra 1. januar 2021)

PRISER 2022

29 799,-

(Early bird-pris frem til 31. juli 2021)

32 799,-

(Early bird-pris fra 1. august 2021)

Med fantastiske matopplevelser og en rekke ærverdige hoteller av ypperste merke, er dette en tur for livsnyteren. Her får du Preikestolen i solnedgang, Lysebotn, Setesdal, Eidsborgvegen, Rauland, Gaustatoppen, Veggli, Blefjell og Norefjell, for å nevne noe.

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • Åtte overnattinger på hotell av god standard
 • Alle måltider inkludert
 • Transport fra og til flyplassen
 • Frakt av bagasje og sykler fra Oslo
 • Kaffe fra følgebilen

Dag til dag

DAG 1

Ankomst Basecamp Preikestolen

Vi setter opp felles transport fra Stavanger lufthavn til Preikestolen med utgangspunkt i SAS sin flygning som ankommer Stavanger kl. 12:55.
 
For de som ankommer tidlig vil det bli anledning til å få syklet seg en liten tur i området, på fine små landeveier i storslåtte omgivelser. Det blir felles middag på kvelden, før vi tar turen bort til Preikestolen i solnedgangen. Da er det ytterst få andre der, og opplevelsen intet annet enn magisk.

DAG 2

Preikestolen BC - Lysebotn

ETAPPELENGDE

59 kilometer

HØYDEMETER

1 280 meter

KLATRINGER

Lyngsheia (641 moh.)

Første etappe er av den behagelige sorten. Likevel er den på ingen måte uten verken utfordringer eller opplevelser. Vi slipper oss ned fra Basecamp Preikestolen, og sykler langs Botnefjorden noen små km, frem til Jørpeland. Her svinger vi av, og tar en skjult liten perle over til Tysdalsvatnet, hvor vi følger gamlevegen langs vannet. Dagens hovedattraksjon, og eneste lange klatring, er den 10 km lange stigningen over Lyngsheia. De første 4,4 km er hardest, med 8,4 % i snitt. Vi avslutter med å trille ned til Lysefjorden. I bunnen venter det båttransport inn til Lysebotn. For de som synes etappen var i korteste laget har vi noen klatringer i enden av fjorden som vi gjerne tar dere med på. De andre kan slappe av i majestetiske omgivelser, og lade opp til morgendagen.

DAG 3

Lysebotn - Sølvgarden

ETAPPELENGDE

79 kilometer

HØYDEMETER

2 108 meter

KLATRINGER

Lysebotn (855 moh.)

Suleskardbakken (923 moh.)

For noen kommer høydepunktet allerede denne dagen. Klatringen fra Lysebotn er 8,7 km lang, og har 9,8 % gjennomsnittlig stigningsprosent. Underveis må deltakerne kjempe seg rundt 27 hårnålssvinger, og en tunnel på 1,1 km. Etter ca. sju km kommer man til cafeen som kalles Ørneredet. Det er her langrennseliten har målgang hvert år. Fra toppen er det småkupert
høyfjellslandskap hele veien til Suleskard. Med helt ny asfalt nesten hele strekningen, fortoner dette seg som en fantastisk sykkelopplevelse. I Suleskard kan det være greit å ta lunsj, men ikke spis deg alt for mett, for nå venter dagens andre utfordring – de 4,1 km med 8,4 % stigning opp til Heimre Flogvatn. Vannet ligger på snaut 880 moh., mens vi topper ut på ca 910 moh. Videre er det mer småkupert fjellandskap, hvor det også her stort sett er helt ny asfalt, og hvor det stadig stiger ørlite mer. Vi er på dagens høyeste punkt i det vi når 1 060 moh. Nå gjenstår det en liten kneik til, før det venter snaut 20 km med utforkjøring. Vi skal bo på ærverdige Sølvgarden hotell, i Rysstad.

DAG 4

Sølvgarden – Dalen

ETAPPELENGDE

107 (84) kilometer

HØYDEMETER

1 401 meter

Vi befinner oss nå i Setesdal, med Setesdalsheiene på alle kanter. Vi starter dagen ca. fem km i luftlinje fra der hvor Monsen og Almaas avsluttet sin tur, i NRK-programmet «Med Monsen på villspor». Vi skal nesten sykle rundt hele det området hvor de hadde sin tur. Etter noen pittoreske km langs Otra, vil en bakke på 6,3 km og tilfeldigvis 6,3 % stigning, bringe oss opp til ca. 750 moh. Herfra venter det drøyt tre mil med småkupert høyfjellsterreng, som vaker rundt 800 moh. Mot slutten av etappen kommer vi inn i Telemark, og Bandak. Her vil det være mulig å kutte etappen, for de som ønsker det, mens resten av følget fortsetter på sjarmerende små landeveier i storslått Telemarksnatur. Vi skal bo på ett av Norges flotteste hotell, Dalen Hotell.

DAG 5

Dalen – Seljord

ETAPPELENGDE

114 (69) kilometer

HØYDEMETER

2 148 meter

KLATRINGER

Eidsborgvegen (732 moh.)

Vi starter dagen med et brak. Klatringen fra Dalen og over Eidsborgvegen mot Høydalsmo er tøff. 8,8 km med 7,6 % gjennomsnittlig stigning høres kanskje ikke så hardt ut, men helt på slutten er det en liten utforkjøring før den siste kneika til toppen, så i realiteten klatrer du på nesten 10 % stigning hele veien opp. Med andre ord er denne like tøff som Lysebotn. På veien passerer vi Eidsborg stavkirke, som, når sant skal sies, ikke er av de flotteste i landet, men dog. De neste 25 km går i et lett terreng med mye utforkjøring. Vi skal følge små sideveier med høy grad av nasjonalromantisk preg. Vi skal sykle langs hele seks store vann, hvor veien ofte går helt inntil vannkanten. Fra Seljord tar vi den gamle Europaveien det siste stykket opp til Flatdal. Her er det nå nærmest blottet for trafikk, etter at Mælefjellstunnelen åpnet i desember 2019. Vi skal bo på Nutheim Gjestgiveri, som vi oppdaget ved en tilfeldighet da vi rekognoserte traseen. Alle var enige om at her måtte vi forsøke å få plass.

DAG 6

Seljord – Skinnarbu

ETAPPELENGDE

66 kilometer

HØYDEMETER

1 361  meter

En kort, men likevel ganske krevende, og utrolig flott etappe. Her kan det være at en del er kjent med deler av traseen, men det er nok noen sideveger som vil være et nytt bekjentskap for de aller fleste. Vi skal også i dag opp og snuse på 1000 moh. Vi topper ut på ca 980 moh, og skal overnatte på 960 moh, på Skinnarbu Nasjonalparkhotell. Hotellet har en rekke aktiviteter å by på, for de som ønsker det. Også i dag har vi tips om små avstikkere til de som ønsker å forlenge etappen litt, men vi minner om at det venter en liten monsteretappe i morgen, så kanskje er det lurt å spare beina?

DAG 7

Skinnarbu – Lampeland

ETAPPELENGDE

142 (129) kilometer

HØYDEMETER

2 321 (1 512) høydemeter

KLATRINGER

Flistjønnskaret (Gaustatoppen) (1 260 moh.)
 
Gampeflåvegen (Blefjell) (692 moh.)

En etappe hvor du har to mulige ruter. Hovedruta vil gå over Gaustatoppen, men for de som synes den blir for tøff, eller for de som kanskje har syklet den tidligere, har vi en alternativ rute over Veggli. Sistnevnte er vel så vakker, etter vår oppfatning. Den lengste ruta er krevende, men likevel er den fullt overkommelig, om man kjører smart og kontrollert i bakkene. Da vi starter høyt er over 70 km av dagens etappe utforkjøring, og det er lengre partier med småkupert og flatt terreng. Vi starter med en fantastisk utforkjøring ned mot Rjukan. For de med god dagsform vil vi anbefale å ta den ekstra belastningen det er å svippe oppom Vemork, og se dette historiske og imponerende byggverket på nært hold. Fra Rjukan venter turens hardeste klatring. Denne overgår selv Lysebotn og Eidsborgvegen, med 13,6 km og 7,1 % stigning. De første 6,8 km stiger med 9,7 % i snitt. Belønningen når du når toppen av Flistjønnskaret er en vanvittig utsikt, og ikke minst nærmere tre mil med utforkjøring, kun avbrutt av en liten kneik på ca én km. Fra Sauland venter det igjen litt småkupert terreng, men som stiger jevnt og trutt opp til Bolkesjø, på 490 moh.. Så er det igjen utfor i en mil, før vi tar den siste utfordringen over Blefjell til Lampeland. Her skal vi bo på sjarmerende Lampeland hotell.

DAG 8

Lampeland – Norefjell

ETAPPELENGDE

92 kilometer

HØYDEMETER

1 902 meter

KLATRINGER

Norefjell (810 moh.)

Hva enn du valgte av trasé i går, er nok beina relativt slitne nå. Da er det godt å vite at dagens etappe er av det noe enklere slaget. Likevel er den ikke helt uten utfordringer, og klatringen opp til Norefjell vil nok oppleves som krevende, etter en lang uke med sykling. Også i dag er det mulig å redusere antall km ganske betydelig, om det er ønske om det, men man vil da ferdes på veier med noe mer trafikk, uten at det vil oppleves som noe problem. Vel fremme er det muligheter for litt massasje, for de som ønsker det. Med kun sjarmøretappen inn til Tigerstaden igjen, er det i kveld vi samles om en bankett.

DAG 9

Norefjell - Oslo

ETAPPELENGDE

127 kilometer

HØYDEMETER

1 183 meter

Siste sykkeldag er en ganske lang, men likevel ikke så alt for krevende etappe. Vi skal bringe dere inn til byen på flotte sideveier, hvor vi også skal innom avslutningen på NM-traseen på Røyse, som nå har vært nyttet i to år. Herfra krever ruta ingen nærmere presentasjon. Vi avslutter med en kaffe og en matbit på en av turistfellene i Oslo.

DATOER

17. juli til 25. juli 2021

30. juli til 7. august 2022

PRISER 2021

28 995,-

(Early bird-pris frem til 31. desember 2020)

31 895,-

(Pris gjeldende fra 1. januar 2021)

PRISER 2022

29 799,-

(Early bird-pris frem til 31. juli 2021)

32 799,-

(Early bird-pris fra 1. august 2021)

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • Åtte overnattinger på hotell av god standard
 • Alle måltider inkludert
 • Transport fra og til flyplassen
 • Frakt av bagasje og sykler fra Oslo
 • Kaffe fra følgebilen

PÅMELDINGSSKJEMA

Personvernerklæring

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for EPEAK AS (heretter omtalt som «vi») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.


Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

2. Om personopplysninger, samtykke og informasjonskapsler

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Nødvendig lagring av opplysninger
Noen opplysninger vi samler inn er helt nødvendige for at du kan kunne handle i nettbutikken vår. Eksempler på dette informasjon som holder deg pålogget under handleprosessen i nettbutikken, som lagres som en informasjonskapsel. Andre opplysninger som er nødvendige er adresse og fakturaopplysninger for at vi kan sende deg varene og ta i mot betalinger. Ved å benytte vår nettside så godtar du at vi lagrer disse opplysningene. Du kan når som helst kreve data om deg utlevert og få dette slettet, dersom du tar kontakt med oss.


Valgfri deling av opplysninger
Enkelte opplysninger lagrer vi kun dersom du gir oss et aktivt samtykke til å samle dette inn. Eksempler på dette er informasjon om deg som kan benyttes til å vise deg reklameannonser på tredjeparts nettsteder med grunnlag i produkter du har sett på i nettbutikken vår. Dersom vi bruker slike tjenester så spør vi deg om samtykke til dette på nettsiden vår, og vi samler kun inn opplysningene dersom du gir oss samtykke. Dersom du ikke tar stilling til spørsmålet samler vi heller ikke inn opplysningene.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss
Når du registrerer deg og/eller handler på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse, adresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

i) Din enhet og din internett-tilkobling
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
ii) Bruk av tjeneste eller kjøp
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.


c) Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.


d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.


e) Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

4. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:


a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere varene (eller tjenestene) våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for varer og tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.


b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.


e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

5. Deling av opplysninger

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse.

Her er de viktigste eksemplene:
a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Dersom du har gitt oss samtykke til deling av opplysninger, så kan opplysningene bli delt med følgende tredjeparter:
• Google Analytics og Google Adwords
◦ Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte. Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.
• Facebook Messenger (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Facebook, vil Facebook kunne identifisere deg på vår nettside slik at du ikke slipper å måtte oppgi navn og E-post for å initiere chat med oss. Vi lagrer ikke disse dataene på vår nettside, men chatloggen vil bli lagret på vår Facebook Messenger-konto. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.
• to (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Tawk.to, vil Tawk.to lagre chatlogggen samt din IP-adresse på sin server. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.

• Facebook Pixel
◦ Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk.
• WordPress og Gravatar
◦ Denne nettsiden benytter WordPress som publiseringsløsning. Dersom du skulle opprette en bruker på vår nettside, eller publisere en kommentar hos oss, vil en informasjonskapsel kunne huske deg som bruker når du besøker nettsiden vår neste gang, slik at du ikke må logge inn hver gang. Dersom du har registrert et profilbilde på Gravatar.com vil WordPress knytte dette opp mot deg som bruker og vise profilbildet ditt på siden vår.
• Kontaktskjemaer
◦ Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en database i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Denne databasen slettes med jevne mellomrom.
b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
• Lov om bokføring
• Ordredata iht. angrerett
• Ordredata iht. garantier
Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende oss en E-post (Se «kontaktinformasjon»).

7. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.
Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

11. Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på info@epeak.no

Reise- og betalingsvilkår

gruppeturer

Bestilling

Bestilling bør helst skje senest seks uker før avreisedato. Avtalen mellom partene anses inngått ved kundens betaling av den avtalefestede påmeldingsavgiften på kr 2000,-. Er påmeldingsavgiften ikke innbetalt av kunden seks virkedager etter mottatt bestillingsbekreftelse, er turarrangøren ikke lenger bundet av avtalen. Turarrangøren forbeholder seg retten til å annullere gruppeturer, dersom minimumsantall påmeldte ikke er oppnådd fire uker før turstart.

Betaling

Ved bestilling betales et depositum på kr 2000 pr. person. Dette gjelder for alle turer bortsett fra «Sykkel-VM, Flandern & Roubaix». Her gjelder et depositum på kr 5000,- pr. person. Dette beløpet blir trukket fra når reisen betales. Endelig betaling må skje senest 42 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling: Ved avbestilling tidligere enn 42 dager før avreisedagen betales et ekspedisjonsgebyr på kr 500. Hvis reisen avbestilles mellom 42 og 15 dager før avreisedagen, refunderes ikke depositumsbeløpet på kr 2000.  Ved senere avbestilling beholder Epeak hele reisen pris.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.

Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.

Reise- og betalingsvilkår

Individuelle turer

(turer hvor fly ikke er inkludert i prisen)

Betaling

Ved bestilling betales 50% av turens kostnad pr. person. Resterende 50 % må betales senest 35 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling:
Ved avbestilling tidligere enn 35 dager før avreisedagen betales 50% av reisens kostnad. Hvis reisen avbestilles senere enn 35 dager før avreisedagen, betales 100% av reisens kostnad.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.
Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Avlysning

Depositum vil bli refundert i sin helhet om turen du har meldt deg på blir avlyst av oss. Dette gjelder også ved avlysninger relatert til koronavirus (covid-19).

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.