fbpx

Et nasjonalromantisk sykkeleventyr

Fjorder & fjell

Turen favner det flotteste og mest spektakulære av fjorder og fjell, og selv overnattinger og transportstrekninger blir opplevelser i seg selv.

DATOER

31. juli til 8. august 2021

16. til 24. juli 2022

6. til 14. august 2022

ANTALL ETAPPER

Åtte

TOTAL DISTANSE

687 kilometer

HØYDEMETER

13 001 meter

PRISER 2021

26 815,-

(Early bird-pris frem til 31. oktober 2020)

28 995,-

(Pris gjeldende fra 1. november 2020)

PRISER 2022

27 599,-

(Early bird-pris frem til 31. juli 2021)

29 799,-

(Pris gjeldende fra 1. august 2021)

Her får du Trollstigen, Dalsnibba, Aurlandsfjellet, Ørneveien, Kongevegen, Panoramavegen, Jotunheimvegen m.m. Vi vil bla. bli innkvartert på Juvet landskapshotell. I tillegg blir det anledning til å se noen av fjordarmene i Sognefjorden fra RIB.

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • Åtte overnattinger på hotell av god standard
 • Transport fra og til flyplassen
 • Frakt av bagasje og sykler fra Oslo til Rosvang
 • Alle måltider er inkludert
 • Kaffe fra følgebilen

Dag til dag

DAG 1

Ankomst Molde

Vi setter opp fellestransport fra flyplassen i Molde med utgangspunkt i avgangen som har ankomst kl. 16:00 (Norwegian) og 16:15 (SAS). For de som ønsker å møte direkte, så kan man møte på Grand H’otell Åndalsnes kl. 16.

DAG 2

Åndalsnes - Juvet

ETAPPELENGDE

73 eller 40 kilometer

HØYDEMETER

1 766 eller 960 meter

KLATRINGER

Trollstigen (850 moh.)

Er det bra vær starter de som ønsker en litt lengre etappe dagen med en kort
og flat oppvarming inn mot Isfjorden, hvor vi tar av inn til høyre, og følger veien opp mot henholdsvis Vengedalen og Litlefjellet parkering. Klatringen er lite kjent, men er spektakulær, der man i lang tid har Romsdalshornet (1 550 moh.) rett foran seg. På hver sin side troner Blånebba og Store Venjetind, på henholdsvis
1 320 og 1 852 moh. Det er flere partier med tosifret stigningsprosent, så det gjelder å ikke åpne for friskt. Det er asfalt et godt stykke, men det avsluttende partiet er på grus. Dette er fullt mulig å forsere på landeveissykkel med 25 mm eller bredere dekk.

 

Vi returnerer samme vei, og i det vi kommer til Åndalsnes krysser vi Rauma og kommer inn på sporet de øvrige deltakerne har kjørt fra morgenen av. Det drøyer ikke lenge før vi tar fatt på en av de mest ikoniske veiene i Norge – Trollstigen. Fra Sogge er klatringen på 18 km til toppen, men det er fra km seks (6) at den virkelige klatringen tar til, og de neste sju km stiger det jevnt med 8%. Dernest kan man stoppe og nyte utsikten, og kanskje en kaffe på Trollstigen Kafe, før man tar fatt på de siste enkle km opp til toppen på 850 moh. Etappen avsluttes med noen enkle og flotte km slakt ned mot dagens endestas- jon, Juvet Landskapshotell.

DAG 3

Juvet - Billingen

ETAPPELENGDE

109 kilometer

HØYDEMETER

2 408 meter

KLATRINGER

Dalsnibba (1 476 moh.)

Vi begynner med en slak nedkjøring fra Juvet til kaia i Linge. Her skal vi ta ferge over til Eidsdal. Overfarten tar ca. 13 minutter. Fra andre siden av Norddalsfjorden starter den seks km lange klatringen til Eidsdalsvatnet. Etter ytterligere noen km når vi toppen før vi stuper ned Ørnevegen, med legendariske Geirangerfjorden foran oss. Det vil nok være mange som stopper opp og tar bilder på veien ned, og det kan passe med en kaffe i Geiranger. Både for å samle troppene, og for en pust i bakken. Dagen avsluttes nemlig med en skikkelig godbit – Dalsnibba.
Dalsnibba er en real klatring, med 21 km og snaut 7 % i snitt er dette en klatring Tour de France verdig. Fra toppen har man fantastisk utsikt mot Geirangerfjorden.

DAG 4

Billingen​ - Elveseter

ETAPPELENGDE

98 kilometer

HØYDEMETER

1 859 meter

Turens tøffeste etappe er nok denne.
Vi skal starte med noen lettkjørt mil til Lom. Trafikken her er tett i høysesong, men vi starter såpass tidlig at vi unngår det verste, og vil få en fin tur nedover. I Lom tar vi lunsj, og vi anbefaler en tur innom Stavkirken, som ble bygget på 1100-tallet. Den er av de aller største som fremdeles står i Norge.
Etter lunsj tar vi fatt på veien på nordsiden av Bøvra, som er lite trafikkert, og må betegnes som skikkelig landevei. Vi følger denne i ca en mil. Dernest venter en mil langs Sognefjellsvegen, før vi tar av mot Juvasshytta. Nå venter en skikkelig kraftprøve. Snaut 13 km og 9,9 % i snitt. Til sammenligning har den beryktede Alpe d’Huez ca. 14 km a 8,1%. For de som synes dette er i overkant kan man fortsette strake veien til hotellet.

DAG 5

Elveseter - Årdalstangen

ETAPPELENGDE

87 kilometer

HØYDEMETER

2 116 meter

KLATRINGER

Sognefjellet (1 400 moh.)

Tindevegen (1 315 moh.)

En fantastisk vakker etappe, med flere muligheter for kaffestopp for de som ønsker det. Vi tar umiddelbart fatt på resten av stigningen opp til Nord-Europas høyeste pass, Sognefjellet. Dagens første kaffestopp kan inntas på Sognefjellshytta, men blåser det mye på toppen er vår anbefaling å vente til litt ned i utforkjøringen, og stoppe ved Turtagrø. Her er dere mer i le for vinden, og temperaturen er ofte en del høyere. I tillegg er det flott utsikt.
Herfra går ferden videre over spektakulære Tindevegen, som er nytt av årets tur. Denne er helt nyasfaltert, og byr på noe av de heftigste serpentinersvingene du finner i Norge. Veien, som er en bomvei, er også forbudt for tungtransport, så her er det ikke så mye trafikk som ellers i området.
Etter å ha stupt ned til Øvre Årdal, venter det noen få km langs det vakre Årdalsvatnet, frem til Årdalstangen, hvor vi overnatter.

DAG 6

Årdalstangen - Lærdal

ETAPPELENGDE

47 kilometer (på sykkel)

HØYDEMETER

1 380 meter

Dagen begynner med båttransport for deltakerne, for å slippe de trafikkerte veiene som er i området. Vi frakter sykler og bagasje med bil mens dere nyter Sognefjordens beste fra RIB. Dere blir satt i land ved Aurland, hvor syklene står klare.
Her vil dere ta fatt på Aurlandsfjellet, som fra brygga stiger opp til 1304 moh., fordelt på snaut 16 km. Det gir et snitt på 8 %. Herfra blir det en enkel og fin ferd ned til Lærdal.

DAG 7

Lærdal - Eidsbugarden

ETAPPELENGDE

97 kilometer

HØYDEMETER

2 031 meter

De som har valg å sykle med en sykkel tilpasset grus og enkle stier (brede dekk og lett utveksling) kan i dag sykle store deler av Kongevegen. Kongevegen er
et lite eventyr i seg selv, og er nok for mange verdt strevet med å sykle med
litt mer rullemotstand og vekt resten av turen. De øvrige følger den vanlige veien, med avstikkere der det er mulig. Vi vil følge begge grupper på sykkel. Vi vil alle ta av ved Tyinkrysset, og ta fatt på panoramaveien inn i Jotunheimen. I dag er det viktig å passe tiden, da siste tur med båten går 15:30.

Husk å ha et håndklede og varmt tøy tilgjengelig, slik at du kan ta på deg dette når du kommer frem til Eidsbugarden. Det er mulig å sitte varmt og godt inne på Eidsbugarden, hvor det også er servering. Man kan ta turen opp til Kræmmerhuset, om man har god tid. Her er det også servering.

DAG 8

Eidsbugarden - Lillehammer

ETAPPELENGDE

140 kilometer

HØYDEMETER

1 289 meter

Turens siste sykkeletappe er lang, men lettkjørt. Vi starter dagen med
å ta fatt på Jotunheimvegen, som er en ca. fire mil lang grusvei (fin grus hvor landeveissykkel med 25 mm brede dekk vil klare seg fint). Når vi er i enden
av denne vil vi følge Espedalsvegen sørover, med noen vakre avstikkere på veien. Vi ender dagen og turen i Lillehammer, og sykler opp i sentrum via bakken som ofte har vært benyttet i Tour of Norway.

På kvelden blir det bankett med velfortjent selvskryt og skrøner.

DAG 9

Hjemreise

Busstransport til Oslo, med avstigning på Gardermoen for de som skal dit.

DATOER

31. juli til 8. august 2021

16. til 24. juli 2022

6. til 14. august 2022

PRISER 2021

26 815,-

(Early bird-pris frem til 31. oktober 2020)

28 995,-

(Pris gjeldende fra 1. november 2020)

PRISER 2021

27 599,-

(Early bird-pris frem til 31. juli 2021)

29 799,-

(Pris gjeldende fra 1. august 2021)

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • Åtte overnattinger på hotell av god standard
 • Transport fra og til flyplassen
 • Frakt av bagasje og sykler fra Oslo til Rosvang
 • Frokost og lunsj hver dag
 • Kaffe fra følgebilen

PÅMELDINGSSKJEMA

Personvernerklæring

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for EPEAK AS (heretter omtalt som «vi») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.


Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

2. Om personopplysninger, samtykke og informasjonskapsler

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Nødvendig lagring av opplysninger
Noen opplysninger vi samler inn er helt nødvendige for at du kan kunne handle i nettbutikken vår. Eksempler på dette informasjon som holder deg pålogget under handleprosessen i nettbutikken, som lagres som en informasjonskapsel. Andre opplysninger som er nødvendige er adresse og fakturaopplysninger for at vi kan sende deg varene og ta i mot betalinger. Ved å benytte vår nettside så godtar du at vi lagrer disse opplysningene. Du kan når som helst kreve data om deg utlevert og få dette slettet, dersom du tar kontakt med oss.


Valgfri deling av opplysninger
Enkelte opplysninger lagrer vi kun dersom du gir oss et aktivt samtykke til å samle dette inn. Eksempler på dette er informasjon om deg som kan benyttes til å vise deg reklameannonser på tredjeparts nettsteder med grunnlag i produkter du har sett på i nettbutikken vår. Dersom vi bruker slike tjenester så spør vi deg om samtykke til dette på nettsiden vår, og vi samler kun inn opplysningene dersom du gir oss samtykke. Dersom du ikke tar stilling til spørsmålet samler vi heller ikke inn opplysningene.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss
Når du registrerer deg og/eller handler på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse, adresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

i) Din enhet og din internett-tilkobling
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
ii) Bruk av tjeneste eller kjøp
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.


c) Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.


d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.


e) Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

4. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:


a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere varene (eller tjenestene) våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for varer og tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.


b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.


e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

5. Deling av opplysninger

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse.

Her er de viktigste eksemplene:
a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Dersom du har gitt oss samtykke til deling av opplysninger, så kan opplysningene bli delt med følgende tredjeparter:
• Google Analytics og Google Adwords
◦ Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte. Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.
• Facebook Messenger (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Facebook, vil Facebook kunne identifisere deg på vår nettside slik at du ikke slipper å måtte oppgi navn og E-post for å initiere chat med oss. Vi lagrer ikke disse dataene på vår nettside, men chatloggen vil bli lagret på vår Facebook Messenger-konto. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.
• to (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Tawk.to, vil Tawk.to lagre chatlogggen samt din IP-adresse på sin server. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.

• Facebook Pixel
◦ Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk.
• WordPress og Gravatar
◦ Denne nettsiden benytter WordPress som publiseringsløsning. Dersom du skulle opprette en bruker på vår nettside, eller publisere en kommentar hos oss, vil en informasjonskapsel kunne huske deg som bruker når du besøker nettsiden vår neste gang, slik at du ikke må logge inn hver gang. Dersom du har registrert et profilbilde på Gravatar.com vil WordPress knytte dette opp mot deg som bruker og vise profilbildet ditt på siden vår.
• Kontaktskjemaer
◦ Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en database i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Denne databasen slettes med jevne mellomrom.
b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
• Lov om bokføring
• Ordredata iht. angrerett
• Ordredata iht. garantier
Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende oss en E-post (Se «kontaktinformasjon»).

7. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.
Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

11. Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på info@epeak.no

Reise- og betalingsvilkår

gruppeturer

Bestilling

Bestilling bør helst skje senest seks uker før avreisedato. Avtalen mellom partene anses inngått ved kundens betaling av den avtalefestede påmeldingsavgiften på kr 2000,-. Er påmeldingsavgiften ikke innbetalt av kunden seks virkedager etter mottatt bestillingsbekreftelse, er turarrangøren ikke lenger bundet av avtalen. Turarrangøren forbeholder seg retten til å annullere gruppeturer, dersom minimumsantall påmeldte ikke er oppnådd fire uker før turstart.

Betaling

Ved bestilling betales et depositum på kr 2000 pr. person. Dette gjelder for alle turer bortsett fra «Sykkel-VM, Flandern & Roubaix». Her gjelder et depositum på kr 5000,- pr. person. Dette beløpet blir trukket fra når reisen betales. Endelig betaling må skje senest 42 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling: Ved avbestilling tidligere enn 42 dager før avreisedagen betales et ekspedisjonsgebyr på kr 500. Hvis reisen avbestilles mellom 42 og 15 dager før avreisedagen, refunderes ikke depositumsbeløpet på kr 2000.  Ved senere avbestilling beholder Epeak hele reisen pris.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.

Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.

Reise- og betalingsvilkår

Individuelle turer

(turer hvor fly ikke er inkludert i prisen)

Betaling

Ved bestilling betales 50% av turens kostnad pr. person. Resterende 50 % må betales senest 35 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling:
Ved avbestilling tidligere enn 35 dager før avreisedagen betales 50% av reisens kostnad. Hvis reisen avbestilles senere enn 35 dager før avreisedagen, betales 100% av reisens kostnad.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.
Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Avlysning

Depositum vil bli refundert i sin helhet om turen du har meldt deg på blir avlyst av oss. Dette gjelder også ved avlysninger relatert til koronavirus (covid-19).

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.