fbpx

Frankrike og italia

Gruseventyr i alpene

En tur som bringer grussykling til nye høyder

DATO

5. – 14. august 2022

ANTALL ETAPPER

Åtte

TOTAL DISTANSE

569 KM

HØYDEMETER

19 082 M

PRIS

32 995,-

(Early bird-pris frem til 31. juli 2021)

36 395,-

Pris gjeldende fra 1. august 2021)

En tur skreddersydd for grussykkelen. Med fire klatringer over 2 800 moh, og hele 140 km med sykling høyere enn 2 000 moh, er dette en tur du sent vil glemme.

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • Ni overnattinger på hotell av god standard
 • Fly tur/retur
 • Transport fra og til flyplassen
 • Frakt av bagasje og sykler fra og til Oslo
 • Frokost og lunsj hver dag
 • Kaffe fra følgebilen

Dag til dag

DAG 1

Ankomst Aussois

Deltakerne blir hentet på flyplassen i Torino og transport med buss til Aussois.
Landsbyen ligger på grensen til Frankrikes eldste nasjonalpark.

DAG 2

Aussois - Susa

ETAPPELENGDE

77 kilometer

HØYDEMETER

1 984 meter

KLATRINGER

Mont Froid (2 822 moh.)

Fort de Variselle (2 100 moh.)

Turen begynner med noen km med oppvarming opp til Val-Cenis.
Her tar vi av opp i åssiden på sørsiden av dalen, som bringer oss opp bak Lanslebourg.
Her starter klatringen opp til Mont Froid, på ca 2800 moh., så man får litt av en ilddåp. Med unntak av stien opp til toppunktet er ikke klatringen spesielt teknisk, så dette vil gå som en drøm, om du har valgt sykkel med riktig utveksling.
Resten av etappen foregår på platået ved Lac Cenis, og utforkjøringen ned til Susa, hvor vi skal bo i et gammelt kloster.

MontFroid

DAG 3

Susa - Sauze d’Oulx

ETAPPELENGDE

66 km

HØYDEMETER

3 049 meter

KLATRINGER

Cima Ciantiplagna (2849 moh.)

Colle delle Finestre (2 172 moh.)

Colle dell’Assietta (2 472 moh.)

En kort, men hard etappe. Den er også særdeles spektakulær og vakker. Vi starter like ved der hvor man normalt tar fatt på den mer kjente veien opp til Colle delle Finestre. I likhet med Finestre begynner også vår vei med asfalt, men der hvor man når toppen av Finestre ved 2172 moh., skal vi helt opp til Cima Ciantiplagna, som rager 2849 moh. Derfra skal vi slippe oss ned til Finestre på smale veier/stier, før vi tar fatt på Strade Assietta. Denne er ca 30 km lang, og befinner seg over 2000 moh nærmest hele veien.
Vi skal bo i landsbyen Sauze d’Oulx.

ColledellaVecchia

DAG 4

Sauze d’Oulx - Bardonecchia

ETAPPELENGDE

89 KM

HØYDEMETER

3 265 meter

KLATRINGER

Monte Pramand (2 162 moh.)

Monte Jafferau (2 815 moh.)

Colle del Sommeiller (3 000 moh.)

Turens mest teknisk krevende etappe.
Vi starter med en flott utforkjøring på serpentinere gjennom skogen ned til Salbertrand. Her begynner stigningen opp til Monte Jafferau. Veien har vært stengt i noen år, etter at det gikk et ras her, men er nå ryddet, sikret og åpnet igjen. Det er tidvis bratt, men aldri verre enn at man kan sykle opp. Det gamle fortet gir en makeløs utsikt over fjellene rundt og dalføret nedenfor. På vei over toppen skal vi ned en servicevei for alpinanlegget i området. Denne er bratt, og noen vil nok velge å gå av sykkelen i de verste partiene her. Den neste prøvelsen er veien opp til turens høyeste punkt, Colle Sommeiler på 2993 moh. Vi tar sykkelen og spaserer opp til 3000 moh., og tar det obligatoriske bildet.
Vi må ta samme vei ned den første halvdelen, før vi triller inn på veien som fører oss helt ned til dagens endestasjon, Bardonecchia.

GalleriadelSeguret

DAG 5

Bardonecchia - La Grave

ETAPPELENGDE

75 KM

HØYDEMETER

2 341 meter

KLATRINGER

Col de l’Échelle (1 762 moh.)

Col du Granon (2 413 moh.)

Col du Lautaret (2 058 moh.)

I dag begynner vi med et asfaltert pass. Den ikke altfor kjente Col de l’Echelle. Passet ligger slik til at mange ofte velger andre veier, for å få syklet mer kjente pass, men selv om klatringen ikke er så høy som mange av de øvrige passene, er den definitivt verdt et besøk. Vi triller så nedover i dalen, før vi tar en kjerrevei opp fjellsiden til Col de Granon, på 2413 moh. Dernest går ferden videre i fjellsiden, før vi slipper oss ned på den tradisjonelle “Tour de France-traseen”, som så bringer oss opp til Col du Lautaret. Herfra triller vi ned til hotellet i La Grave, 10 km lengre ned i dalen.

DAG 6

La Grave - Alpe d’Huez

ETAPPELENGDE

38 KM

HØYDEMETER

1 395 meter

KLATRINGER

Alpe d’ Huez (1 852 moh.)

En kort, men morsom og spennende etappe, med en bakvei opp til den mest kjente landsbyen i sykkelsporten, Alpe d’Huez. Det er mulig å forlenge etappen, om noen ønsker det.

DAG 7

Hviledag i Alpe d’Huez

For de fleste er landsbyen kjent for å være arena for kamp om sammenlagtseieren i Tour de France. I andre sykkelkretser er denne skilandsbyen like kjent for Megavalanche, som er et sykkelritt som siden starten i 1993 er arrangert årlig. Traseen er et episk 30 km non-stop downhill-spor, som er det lengste av sitt slag i verden. Starten går på breen ved Pic Blanc, 3323 moh, og avsluttes ved Allemont, nede i dalen under, rundt 2610 meter lavere. Dette sporet er del av den største og beste sykkelparkene i Europa. Enhver sykkelpark som kan skryte av å ha 10 x World Downhill Champion, Nicolas Vouilloz, som ambassadør, bør være bra.

Anlegget, med det klingende navnet Alpe d’Huez Grand Domaine VTT Bike Park, har over 250 km med terrengsyklingstier, med 2610 meter vertikalt fall over et stort utvalg av variert og utfordrende terreng. Det er hele ni taubaner tilgjengelig for syklister, noe som gir tilgang til 35 skiltede stier, med terreng egnet for alle fra nybegynnere til eksperter.

Det er 11 XC-løyper, 10 enduroløyper og 14 permanente utforløyper. DH3 Poutran-stien, ned til Oz, er et høydepunkt, med noen flotte linjer og store hopp. Denne banen har blitt benyttet i Avalanche Cup og Nissan European Downhill Cup. Sist, men ikke minst, har vi altså det omtalte 30 km non-stop downhill-sporet som benyttes i omtalte Megavalanche.

For de som kun ønsker å «vaske» bena litt, kan det gjøres i dobbelt forstand, ved å sykle opp til Lac Besson. Her er det mulighet for et fjellbad, 2 000 moh. Eller kanskje en flatere, men like fult spektakulær trasé til Col de Sarenne frister mer?

 

Hvis forholdene er gode er det mulig å sykle opp til Dôme des Petites Rousses, på 2 810 m.o.h.. På eksepsjonelle dager, og om du er i usedvanlig god form, er det mulig (særdeles strabasiøst, men mulig) å sykle helt opp til Pic Blanc, på 3 323 m.o.h. Det sies at du på klare dager kan se 1/5 av Frankrike fra denne toppen. Klart vær er det også gode muligheter for -Med et gjennomsnitt på 300 solskinnsdager i året (ifølge Météo France), har Alpe d’Huez tilnavnet «øya i solen», og utsikten fra Pic Blanc er veldig ofte krystallklar. Det er følgelig ikke overraskende at tusenvis av mennesker drar dit sommer og vinter. Det skal sies at de fleste tar taubanen.

DAG 8

Alpe d’Huez - La Léchère les Bains

ETAPPELENGDE

113 KM

HØYDEMETER

3 416 meter

KLATRINGER

Col de Poutran (1 996 moh.)

Col du Sabot (2 100 moh.)

Col du Glandon (1 924 moh.)

Lacets de Montvernier (782 moh.)

Col du Chaussy (1 533 moh.)

Col de la Madeleine (1 993 moh.)

En lang og hard etappe. Med skikkelig hvile i går skal dette likevel være overkommelig.
Høydepunktene vil komme som perler på en snor. Vi skal over magiske Col du Sabot, med en liten knekker opp til Col du Glandon, før vi fyker ned til bunnen av Lacets de Montvernier. Her skal vi hele veien opp til Col du Chaussy, for så å ta fatt på en grusvei opp til Col de Madeleine. Her gjelder det å porsjonere ut kreftene, og spise godt underveis.

IMG_0488

DAG 9

La Léchère les Bains - Saint Gervais les Bains

ETAPPELENGDE

111 KM

HØYDEMETER

3 632 meter

Notre-Dame-du-Pré (1 308 moh.)

Le Cormet d’Arèches (2 111 moh.)

Col du Joly (1 989 moh.)

Turens siste etappe er strabasiøs, men ditto pittoresk.
Vi skal over grusveien ved Lac de Saint-Guérin, med majestetisk natur på alle kanter. Dernest venter det noen km med asfalt, som bringer oss til og opp Col du Joly. Fra toppen har man en utrolig utsikt mot Mont Blanc-massivet. Vi avslutter etappen og turen med å sykle ned til foten av Mont Blanc, hvor vi skal bo og innta en bedre middag

DAG 10

Hjemreise

Bussen frakter oss til Geneve, hvor vi tar fly hjem.

DATO

5. – 14. august 2022

PRIS

32 995,-

(Early bird-pris frem til 31. juli 2021)

36 395,-

Pris gjeldende fra 1. august 2021)

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • Ni overnattinger på hotell av god standard
 • Fly tur/retur
 • Transport fra og til flyplassen
 • Frakt av bagasje og sykler fra og til Oslo
 • Frokost og lunsj hver dag
 • Kaffe fra følgebilen

PÅMELDINGSSKJEMA

Personvernerklæring

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for EPEAK AS (heretter omtalt som «vi») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.


Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

2. Om personopplysninger, samtykke og informasjonskapsler

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Nødvendig lagring av opplysninger
Noen opplysninger vi samler inn er helt nødvendige for at du kan kunne handle i nettbutikken vår. Eksempler på dette informasjon som holder deg pålogget under handleprosessen i nettbutikken, som lagres som en informasjonskapsel. Andre opplysninger som er nødvendige er adresse og fakturaopplysninger for at vi kan sende deg varene og ta i mot betalinger. Ved å benytte vår nettside så godtar du at vi lagrer disse opplysningene. Du kan når som helst kreve data om deg utlevert og få dette slettet, dersom du tar kontakt med oss.


Valgfri deling av opplysninger
Enkelte opplysninger lagrer vi kun dersom du gir oss et aktivt samtykke til å samle dette inn. Eksempler på dette er informasjon om deg som kan benyttes til å vise deg reklameannonser på tredjeparts nettsteder med grunnlag i produkter du har sett på i nettbutikken vår. Dersom vi bruker slike tjenester så spør vi deg om samtykke til dette på nettsiden vår, og vi samler kun inn opplysningene dersom du gir oss samtykke. Dersom du ikke tar stilling til spørsmålet samler vi heller ikke inn opplysningene.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss
Når du registrerer deg og/eller handler på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse, adresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

i) Din enhet og din internett-tilkobling
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
ii) Bruk av tjeneste eller kjøp
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.


c) Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.


d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.


e) Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

4. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:


a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere varene (eller tjenestene) våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for varer og tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.


b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.


e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

5. Deling av opplysninger

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse.

Her er de viktigste eksemplene:
a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Dersom du har gitt oss samtykke til deling av opplysninger, så kan opplysningene bli delt med følgende tredjeparter:
• Google Analytics og Google Adwords
◦ Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte. Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.
• Facebook Messenger (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Facebook, vil Facebook kunne identifisere deg på vår nettside slik at du ikke slipper å måtte oppgi navn og E-post for å initiere chat med oss. Vi lagrer ikke disse dataene på vår nettside, men chatloggen vil bli lagret på vår Facebook Messenger-konto. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.
• to (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Tawk.to, vil Tawk.to lagre chatlogggen samt din IP-adresse på sin server. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.

• Facebook Pixel
◦ Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk.
• WordPress og Gravatar
◦ Denne nettsiden benytter WordPress som publiseringsløsning. Dersom du skulle opprette en bruker på vår nettside, eller publisere en kommentar hos oss, vil en informasjonskapsel kunne huske deg som bruker når du besøker nettsiden vår neste gang, slik at du ikke må logge inn hver gang. Dersom du har registrert et profilbilde på Gravatar.com vil WordPress knytte dette opp mot deg som bruker og vise profilbildet ditt på siden vår.
• Kontaktskjemaer
◦ Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en database i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Denne databasen slettes med jevne mellomrom.
b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
• Lov om bokføring
• Ordredata iht. angrerett
• Ordredata iht. garantier
Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende oss en E-post (Se «kontaktinformasjon»).

7. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.
Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

11. Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på info@epeak.no

Reise- og betalingsvilkår

gruppeturer

Bestilling

Bestilling bør helst skje senest seks uker før avreisedato. Avtalen mellom partene anses inngått ved kundens betaling av den avtalefestede påmeldingsavgiften på kr 2000,-. Er påmeldingsavgiften ikke innbetalt av kunden seks virkedager etter mottatt bestillingsbekreftelse, er turarrangøren ikke lenger bundet av avtalen. Turarrangøren forbeholder seg retten til å annullere gruppeturer, dersom minimumsantall påmeldte ikke er oppnådd fire uker før turstart.

Betaling

Ved bestilling betales et depositum på kr 2000 pr. person. Dette gjelder for alle turer bortsett fra «Sykkel-VM, Flandern & Roubaix». Her gjelder et depositum på kr 5000,- pr. person. Dette beløpet blir trukket fra når reisen betales. Endelig betaling må skje senest 42 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling: Ved avbestilling tidligere enn 42 dager før avreisedagen betales et ekspedisjonsgebyr på kr 500. Hvis reisen avbestilles mellom 42 og 15 dager før avreisedagen, refunderes ikke depositumsbeløpet på kr 2000.  Ved senere avbestilling beholder Epeak hele reisen pris.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.

Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.

Reise- og betalingsvilkår

Individuelle turer

(turer hvor fly ikke er inkludert i prisen)

Betaling

Ved bestilling betales 50% av turens kostnad pr. person. Resterende 50 % må betales senest 35 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling:
Ved avbestilling tidligere enn 35 dager før avreisedagen betales 50% av reisens kostnad. Hvis reisen avbestilles senere enn 35 dager før avreisedagen, betales 100% av reisens kostnad.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.
Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Avlysning

Depositum vil bli refundert i sin helhet om turen du har meldt deg på blir avlyst av oss. Dette gjelder også ved avlysninger relatert til koronavirus (covid-19).

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.