fbpx

berga – san sebastian

pyreneene

En episk og strabasiøs sykkelferie i fantastiske Pyreneene. Med denne sykkelturen har vi hatt som mål å bringe deltakerne til ikoniske pass og skjulte perler, via smale landeveier med minimal trafikk.

DATOER

4. til 16. juni 2022

ANTALL ETAPPER

11

TOTAL DISTANSE

1 114 kilometer

HØYDEMETER

29 184 meter

PRIS

33 985,-

(Early bird-pris frem til 31. juli 2021)

37 795,-

(Pris gjeldende fra 1. august 2021)

Turen har hele 11 sykkeletapper, men vi har gjort det slik at man flere steder kan kutte ned på dagsetappene, om man føler for det. Turen begynner i Berga, en drøy time nord for Barcelona. Herfra skal vi bevege oss inn i vakre Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Vi har selvsagt inkludert mange av passene kjent fra Tour de France, men vi har også satt oss fore å presentere dere for mer eksotiske og spektakulære stigninger, som Lac de Cap de Long, Cirque de Troumouse og Port de Balès, for å nevne noen. Det er likevel veiene mellom de ulike kjente og mindre kjente klatringene vi er mest fornøyde med. Dette skal være et eventyr for livet.

Sykkelturen ender i San Sebastian i Baskerland. Et eldorado for matelskere, da ingen region i verden har like mange Michelin-restauranter som det du finner her.
San Sebastian er også et utmerket sted å møte resten av familien, om du ønsker å fortsette ferien.

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • 12 overnattinger på hotell av god standard
 • Fly tur/retur
 • Transport fra og til flyplassen
 • Frakt av bagasje og sykler fra og til Oslo
 • Frokost og lunsj hver dag
 • Kaffe fra følgebilen

Dag til dag

DAG 1

Ankomst Berga

DAG 2

Berga - La Seu d'Urgell

ETAPPELENGDE

103 kilometer

HØYDEMETER

2 603 meter

KLATRINGER

Coll de Josa (1640 moh.)

Coll de la Traba (1491 moh.)

Vi starter med å sykle nordøstover, mot innsjøen Pantà de la Baells. Denne krysser vi, før vi brekker opp til venstre, og starter ferden mot og gjennom nasjonalparken Parc Natural del Cadí-Moixeró. Den første bakken er tøff i starten, men man blir raskt belønnet med vidunderlig utsikt og mer tilgivende terreng. Etappen er kupert, men den har ikke lengre sammenhengende stigninger enn seks km. De siste to milene er lettkjørt, og stort sett i utforbakke.

DAG 3

La Seu d'Urgell - València d'Àneu

ETAPPELENGDE

99 kilometer

HØYDEMETER

2 256 meter

KLATRINGER

Port Del Canto (1721 moh.)

Vi starter dagen med å trille rolig nedover langs elven El Segre, innen vi tar for oss etappens utfordring, Port del Canto. Dette er en relativt enkel klatring, hvor det er greit å finne en rytme som bringer deg til toppen uten de største problemer. Nå bærer det nordover, hvor vi avslutter etappen med en vakker liten vei i åssiden over naturreservatet Mollera d’Escalarre.

DAG 4

València d'Àneu - Le Solayan

ETAPPELENGDE

102 kilometer

HØYDEMETER

2 670 meter

KLATRINGER

Port de la Bonaigua (2072 moh.)

Col d’Artigaux (1385 moh.)

Dagens etappe begynner med en koselig liten runde rundt sjøen Pantà de Borén.

Runden er lang nok til at vi får varmen, før vi starter bestigningen av turens første topp over 2000 meter, Port de la Bonaigua.

Fra toppen venter det oss 50 km hvor vi skal droppe ca 1500 høydemeter.
Der hvor de mer tradisjonelle rutene i Pyreneene tar til venstre, mot Col du Portillon, skal vi fortsette nordover ytterligere 12 km, før vi tar fatt på den maleriske stigningen opp til Col d’Artigaux. Klatringen er 8,6 km lang, og har en gjennomsnittlig stigning på 9,6 %. På toppen venter et platå på ca sju km, før vi tar fatt på den siste ferden til hotellet.

DAG 5

Le Solayan - Peyresourde

ETAPPELENGDE

86 KM

HØYDEMETER

2 691 meter

KLATRINGER

Port de Balès (1755 moh.)

Col de Peyresourde (1569 moh.)

Den fjerde sykkeletappen er en skikkelig godbit. Vi skal bestige Port de Balès og den kjente Col de Peyresourde. Etter å ha droppet ned fra Port de Balès har vi valgt å legge ruta om Portet de Luchon, på vei opp mot Peyresourde. Dette da denne veien er langt mer sjarmerende, og med betydelig mindre trafikk. Ønsker man likevel å følge det tradisjonelle Tour de France-sporet, gjør man selvsagt det. Vi skal bo høyere enn selve passet, oppe i skilandsbyen.

DAG 6

Peyresourde - Sainte-Marie de Campan

ETAPPELENGDE

Fra 71 til 130 kilometer

HØYDEMETER

Fra 1 841 til 3515 meter

KLATRINGER

Hourquette d’Ancizan (1569 moh.)

Lac de Cap de Long (2172 moh.)

Lac d’Aubert (2196 moh.)

Dette er dagen med stor “D”. Den femte etappen muliggjør en rekke ulike traséer, hvor din lyst og dagsform avgjør om etappen blir normal og flott, eller episk lang og ditto spektakulær.

Hva du enn velger må du over Col d’Azet. Denne er ikke så kjent, men er særdeles innbydende. Spesielt utforkjøringen på andre siden. Litt før bunnen av dalen står du ved et veiskille, bokstavelig talt. En mulighet er å ta den korteste veien til hotellet, som likevel gir deg en krevende, men praktfull opplevelse i form av Hourquette d’Ancizan. Denne ble ikke introdusert for Tour de France-sirkuset før 2011, men ble umiddelbart hyllet som et vakkert og sjarmerende pass.

For de med gode bein er det tid for en av Pyreneenes absolutte høydepunkter, Route des Lacs, med Lac de Cap de Long og søsterklatringen til Lac d’Aubert. Det strides om hvilken som er vakrest, så vi anbefaler deg å være grådig, og si “Ja, takk! Begge deler.”.
Disse har vært utilgjengelige for Tour de France-arrangøren, grunnet vernet av området. Klatringene ligger i det samme fjellmassivet som den mer kjente Col du Tourmalet, som står på programmet i morgen.

DAG 7

Sainte-Marie de Campan - Luz Ardiden

ETAPPELENGDE

Fra 51 til 104 kilometer

HØYDEMETER

Fra 2 176 til 3 403 meter

KLATRINGER

Col du Tourmalet (2155 moh.)

Cirque de Tromouse (2092 moh.)

Luz Ardiden (1715 moh.)

Om du opplevde gårsdagen som utfordrende er det nok fornuftig å ta den korteste ruta i dag. Selv om den er kort er den på ingen måte enkel, da du først skal over monsteret Col du Tourmalet, for så å avslutte opp til Luz Ardiden. Førstnevnte er benyttet hele 75 ganger i Tour de France, som er rekord. Første gang var i 1910.

Nedkjøringen er av de bedre, med over 19 bratte og ville km ned til bunnen. Her kan man ta en velfortjent pust i bakken, med kaffe og mat. Dernest må man bestemme seg for hvilken rute man skal velge, siste del av dagen. Klatringen opp til hotellet i Luz Ardiden er mest husket for en famøs Texaner som i 2003 hektet styret i remediene til en publikummer, og veltet. Den er benyttet åtte ganger i Touren, har en jevn stigning med et upåklagelig vakkert bakteppe. Her får du sykkelhistorie og naturopplevelser på en gang.

For de aller sprekeste har man muligheten til å forlenge etappen med en aldeles nydelig klatring opp til Cirque de Troumouse. Enda en klatring som er forbuden frukt for Tour de France arrangøren, da den befinner seg i nasjonalparken. For de som har krefter til det er det en uforglemmelig opplevelse.

Tormalet II

DAG 8

Luz Ardiden - Sallent de Gállego

ETAPPELENGDE

116 kilometer

HØYDEMETER

2 863 meter

KLATRINGER

Col des Borderes (1156 moh.)

Col du Soulour (1474 moh.)

Col d’Aubisque (1709 moh.)

Col du Pourtalet (1794 moh.)

I dag skal vi tilbake til Spania, men veien dit inneholder en rekke godbiter. Med unntak av den siste, opp til Col du Pourtalet, er de ikke så lange, slik at man får hentet seg inn mellom slagene. Soulour og Aubisque er kjente fra Tour de France. Borderes er mest en landlig og mer billedskjønn omvei opp mot Soulour, og kan kuttes. Col du Pourtalet er et grensepass mellom Frankrike og Spania. Dette har kun vært benyttet i Tour de France én gang, men den spanske siden har figurert i La Vuelta de Espana en rekke ganger.

DAG 9

Sallent de Gállego - Jaca

ETAPPELENGDE

74 kilometer

HØYDEMETER

1 394 meter

Dette blir nærmest som en restitusjonsdag å regne. Den er uten de kjente og utfordrende passene, men er ikke mindre billedskjønn av den grunn. I dag skal vi ta det rolig og nyte omgivelsene mens vi spiser og drikker godt. På hotellet venter svømmebasseng og mulighet for massasje.

DAG 10

Jaca - Larrau

ETAPPELENGDE

120 kilometer

HØYDEMETER

2 674 meter

KLATRINGER

Port de Larrau (1585 moh.)

Nok en dag med grensekryssing. Vi beveger oss inn i den baskiske delen av Pyreneene. Et område med relativt få turister, og få mennesker generelt.

Dagen er kuppert, men etappens eneste skikkelige pass er avslutningen, hvor vi bestiger Port de Larrau. Passet er ikke spesielt krevende fra den spanske siden, noe som gir oss muligheten til å nyte utsikten og freden som råder i disse områdene. Vi avslutter den kupperte etappen med å stupe ned en vill og vakker nedkjøring til landsbyen Larrau, hvor vi overnatter.

DAG 11

Larrau - Saint Etienne de Baigorri

ETAPPELENGDE

90 kilometer

HØYDEMETER

3 163 meter

KLATRINGER

Col Bagargui (1280 moh.)

Col d’Arnostéguy (1236 moh.)

Dagens etappe er uten de mest kjente passene, men er likevel en av favorittene her på huset. Starten på etappen er beintøff, i form av klatringen opp til Col Bagargui. Her er stigningsprosenten tosifret i lang tid, så vi anbefaler et lavt gir og kontrollert tempo opp denne. De neste snaue tre milene er relativt lettkjørte. I bunnen skal vi brekke opp mot venstre og ta fatt på stigningen opp til Col d’Orgambide (992 moh.). Her blir etter hvert veien så smal at den  minner mest om en sti man har valgt å asfaltere. Kvaliteten er upåklagelig, men de neste to milene er noe helt spesielt. Landskapet, i kombinasjon med den smale veien, gir deg følelsen av å være midt i et eventyr.

Ruta avsluttes med en siste klatring over Munhoa. Denne kan velges bort om man er sliten, og vi vil lose dere rundt toppen på flotte små landeveier.

DAG 12

Saint Etienne de Baigorri - San Sebastián

ETAPPELENGDE

90 kilometer

HØYDEMETER

1 952 meter

KLATRINGER

Izpegi (690 moh.)

Turens siste etappe begynner med klatringen opp til Izpegi. Dette er den lengste av dagens fem mindre klatringer. Vi skal krysse grensen to ganger, før vi til slutt triller ned til San Sebastián. Det vil ikke by på nevneverdige problemer å finne et egnet sted til banketten, da byen har et bredt sortiment av anerkjente restauranter.

San Sebastian MAT

DAG 13

Hjemreise

Transport til Bilbao hvor vi tar flyet tilbake til Norge

DATOER

4. til 16. juni 2022

PRIS

33 985,-

(Early bird-pris frem til 31. juli 2021)

37 795,-

(Pris gjeldende fra 1. august 2021)

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • 12 overnattinger på hotell av god standard
 • Fly tur/retur
 • Transport fra og til flyplassen
 • Frakt av bagasje og sykler fra og til Oslo
 • Frokost og lunsj hver dag
 • Kaffe fra følgebilen

PÅMELDINGSSKJEMA

Personvernerklæring

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for EPEAK AS (heretter omtalt som «vi») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.


Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

2. Om personopplysninger, samtykke og informasjonskapsler

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Nødvendig lagring av opplysninger
Noen opplysninger vi samler inn er helt nødvendige for at du kan kunne handle i nettbutikken vår. Eksempler på dette informasjon som holder deg pålogget under handleprosessen i nettbutikken, som lagres som en informasjonskapsel. Andre opplysninger som er nødvendige er adresse og fakturaopplysninger for at vi kan sende deg varene og ta i mot betalinger. Ved å benytte vår nettside så godtar du at vi lagrer disse opplysningene. Du kan når som helst kreve data om deg utlevert og få dette slettet, dersom du tar kontakt med oss.


Valgfri deling av opplysninger
Enkelte opplysninger lagrer vi kun dersom du gir oss et aktivt samtykke til å samle dette inn. Eksempler på dette er informasjon om deg som kan benyttes til å vise deg reklameannonser på tredjeparts nettsteder med grunnlag i produkter du har sett på i nettbutikken vår. Dersom vi bruker slike tjenester så spør vi deg om samtykke til dette på nettsiden vår, og vi samler kun inn opplysningene dersom du gir oss samtykke. Dersom du ikke tar stilling til spørsmålet samler vi heller ikke inn opplysningene.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss
Når du registrerer deg og/eller handler på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse, adresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

i) Din enhet og din internett-tilkobling
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
ii) Bruk av tjeneste eller kjøp
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.


c) Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.


d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.


e) Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

4. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:


a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere varene (eller tjenestene) våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for varer og tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.


b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.


e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

5. Deling av opplysninger

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse.

Her er de viktigste eksemplene:
a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Dersom du har gitt oss samtykke til deling av opplysninger, så kan opplysningene bli delt med følgende tredjeparter:
• Google Analytics og Google Adwords
◦ Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte. Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.
• Facebook Messenger (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Facebook, vil Facebook kunne identifisere deg på vår nettside slik at du ikke slipper å måtte oppgi navn og E-post for å initiere chat med oss. Vi lagrer ikke disse dataene på vår nettside, men chatloggen vil bli lagret på vår Facebook Messenger-konto. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.
• to (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Tawk.to, vil Tawk.to lagre chatlogggen samt din IP-adresse på sin server. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.

• Facebook Pixel
◦ Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk.
• WordPress og Gravatar
◦ Denne nettsiden benytter WordPress som publiseringsløsning. Dersom du skulle opprette en bruker på vår nettside, eller publisere en kommentar hos oss, vil en informasjonskapsel kunne huske deg som bruker når du besøker nettsiden vår neste gang, slik at du ikke må logge inn hver gang. Dersom du har registrert et profilbilde på Gravatar.com vil WordPress knytte dette opp mot deg som bruker og vise profilbildet ditt på siden vår.
• Kontaktskjemaer
◦ Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en database i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Denne databasen slettes med jevne mellomrom.
b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
• Lov om bokføring
• Ordredata iht. angrerett
• Ordredata iht. garantier
Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende oss en E-post (Se «kontaktinformasjon»).

7. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.
Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

11. Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på info@epeak.no

Reise- og betalingsvilkår

gruppeturer

Bestilling

Bestilling bør helst skje senest seks uker før avreisedato. Avtalen mellom partene anses inngått ved kundens betaling av den avtalefestede påmeldingsavgiften på kr 2000,-. Er påmeldingsavgiften ikke innbetalt av kunden seks virkedager etter mottatt bestillingsbekreftelse, er turarrangøren ikke lenger bundet av avtalen. Turarrangøren forbeholder seg retten til å annullere gruppeturer, dersom minimumsantall påmeldte ikke er oppnådd fire uker før turstart.

Betaling

Ved bestilling betales et depositum på kr 2000 pr. person. Dette gjelder for alle turer bortsett fra «Sykkel-VM, Flandern & Roubaix». Her gjelder et depositum på kr 5000,- pr. person. Dette beløpet blir trukket fra når reisen betales. Endelig betaling må skje senest 42 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling: Ved avbestilling tidligere enn 42 dager før avreisedagen betales et ekspedisjonsgebyr på kr 500. Hvis reisen avbestilles mellom 42 og 15 dager før avreisedagen, refunderes ikke depositumsbeløpet på kr 2000.  Ved senere avbestilling beholder Epeak hele reisen pris.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.

Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.

Reise- og betalingsvilkår

Individuelle turer

(turer hvor fly ikke er inkludert i prisen)

Betaling

Ved bestilling betales 50% av turens kostnad pr. person. Resterende 50 % må betales senest 35 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling:
Ved avbestilling tidligere enn 35 dager før avreisedagen betales 50% av reisens kostnad. Hvis reisen avbestilles senere enn 35 dager før avreisedagen, betales 100% av reisens kostnad.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.
Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Avlysning

Depositum vil bli refundert i sin helhet om turen du har meldt deg på blir avlyst av oss. Dette gjelder også ved avlysninger relatert til koronavirus (covid-19).

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.