fbpx

Tour Épique

En rundreise i de franske Alpene, hvor ikoniske fjell kommer som perler på en snor.

DATO

30. juli til 7. august 2022 (fulltegnet)

ANTALL ETAPPER

Åtte

TOTAL DISTANSE

687 KM

HØYDEMETER

16 796 M

PRIS

30 750,- (fulltegnet)

En rundtur som bringer deg til toppen av intet mindre enn 15 fjell, kjente fra Tour de France og Giro d’Italia. Her får dere stifte nærmere bekjentskap med Alpe d’Huez, Col de la Madeleine, Col de la Croix de Fer, Col du Mollard, Lacets de Montvernier, og ikke minst Colle delle Finestre, for å nevne noe. I tillegg blir det anledning til å nyte både kulturelle og gastronomiske innslag, som alene er verdt turen.

Turen inkluderer

  • Følgebil
  • Tre guider
  • Ni overnattinger på hotell av god standard
  • Fly tur/retur
  • Transport fra og til flyplassen
  • Frakt av bagasje og sykler fra og til Oslo
  • Frokost og lunsj hver dag
  • Kaffe fra følgebilen

Dag til dag

DAG 1

Ankomst Annecy

Her vil det bli anledning til å sjekke sykkel og utstyr,
før det blir kos og hygge utover kvelden.

DAG 2

Annecy - Albertville

ETAPPELENGDE

91 kilometer

HØYDEMETER

2 011 meter

KLATRINGER

Le Semnoz (1670 moh.)

Vi starter turen med et brak, og tar fatt på klatringen opp til Le Semnoz rett ut av byens sentrum. Klatringen er drøyt 16 km lang, men den er jevn og fin, og ikke altfor bratt, så man finner ganske greit en rytme man komfortabelt kan holde opp.
Fra toppen på 1670 meter har man fantastisk utsikt over Lac d’Annecy og fjellene rundt.
Turen ned er flott, i landlige omgivelser. Noe som preger hele etappen frem til vi ankommer Albertville, hvor vi overnatter.

rrem

DAG 3

Albertville - Sainte Foy Tarentaise

ETAPPELENGDE

89 KM

HØYDEMETER

3 189 meter

KLATRINGER

Col des Cyclotouristes (1318 moh.)

Cormet de Roselend (1967 moh.)

Dag to på sykkelsetet fortoner seg av og til som den tyngste, og dagens etappe er i tillegg ganske så tøff. Det positive er at den også er av de vi anser som aller vakrest.

Den begynner i likhet med i går med en bakke rett ut av sentrum. Den er litt kortere, men også litt brattere. Veien er smal og sjarmerende, og med begrenset trafikk.

Den har også et klingende navn, fritt oversatt til sykkelturist-toppen.
Etter toppen venter flott landskap og noen enkle km, før vi går over i mer kupert terreng, etterfulgt av en ny skikkelig klatring. Denne er spektakulær. Veien er så smal at det er utfordrende for følgebilen å kjøre her. i tillegg er det mange steder imponerende stort fravær av autovern eller tilsvarende, så man får et inntrykk av å være litt eksponert. Dette er sykling på sitt beste. I tillegg venter det en belønning av de sjeldne når man kommer til toppen. Utsikten over Lac de Roseland er av ypperste merke. Vi skal nå slippe oss ned til sjøen, og følge denne et stykke. Det anbefales å stoppe for en kaffe langs sjøen.

Dagens siste kategoriserte klatring er opp til Cormet de Roseland. Vi passerer noen flotte fossefall på veien. Vi slipper oss ned til Bourg Saint Mourice og tar fatt på den lille sjarmerende klatringen opp til dagens endestasjon.

DAG 4

Sainte Foy Tarentaise - Lanslebourg

ETAPPELENGDE

65 KM

HØYDEMETER

2 066 meter

KLATRINGER

Col du l’Iseran (2770 moh.)

Første del av dagens etappe tar oss opp til demningen ved avkjøringen til skistedet Tignes. Her er det flott å ta seg en liten kaffe. Dernest venter det noen småkuperte km inn mot Val d’Isére. Herfra starter den virkelige klatringen til Europas høyeste pass, Col de I’Iseran, på 2764 moh. En helt utrolig vakker klatring, som heller ikke er alt for krevende, høyden til tross. På andre siden venter en episk, vill og vakker nedkjøring.

Siste del av etappen er småkupert, og vel fremme i Lanslebourg vil vi anbefale noen lokale pannekaker.

DAG 5

Lanslebourg til Sestriere

ETAPPELENGDE

112 KM

HØYDEMETER

2 109 meter

KLATRINGER

Mont Cenis (2083 moh.)

Colle Delle Finestre (2178 moh.)

Før vi har rukket å bli varme tar vi fatt på klatringen opp til Mont Cenis. Den er jevn, men krevende, så ta det med ro.

Etter toppen er det en lang flott tur langs sjøen, før nesa peker ned mot Susa, og den sagnomsuste Colle delle Finestre. En av de vakreste klatringene i verden. Ikke nødvendigvis hva gjelder naturomgivelsene, men den har en historie og magi ved seg som gjør at man tar fatt på denne med ærefrykt.

Etter nedkjøringen er det bare en slak stigning opp til Sestriere.

DAG 6

Sestriere - Alpe d’Huez

ETAPPELENGDE

110 KM

HØYDEMETER

2 720 meter

KLATRINGER

Col de Montgenèvre (1 854 moh.)

Col du Lautaret (2 057 moh.)

Alpe d’Huez (1 850 moh.)

Ved å kun titte på dagens fjell, kan etappen virke umenneskelig hard, men

saken er at vi starter dagen på 2 035 meter over havet. Etter en litt små-
kupert start, til Col de Montgenèvre, venter det noen behagelige km ned

til Briancon. Herfra velger vi noen bakveier et godt stykke, for å få en mer
avslappende og vakrere reise opp mot dagens høyeste punkt, Col du Lautaret.
Herfra venter milevis med utforkjøring og flater, før det som for mange
kanskje er høydepunktet på turen, de legendariske 21 svingene opp til
Alpe d’Huez. Med hviledag i morgen er det ingen grunn til å spare på kruttet.

DAG 7

Hviledag

I DAG KAN MAN TA DET HELT MED RO.

Vi anbefaler likevel å ta en ørliten tur på sykkelen for å holde beina litt i gang. 45 minutter holder. For de som er ekstra spreke kan man slippe seg ned Alpe d’Huez, for så å sykle litt østover, og bestige Col de Sarenne. Dette er en vei hvor man virkelig føler man befinner seg i vill urørt natur. Sarenne er også mulig å sykle fra Alpe d’Huez, hvor man da bare sykler frem og tilbake samme vei. Da slipper man de fleste høydemetrene, men får likevel en pittoresk restitusjonstur. En annen mulighet er å bare sykle rett opp fra Alpe d’Huez, til Lac Besson, hvor man faktisk kan ta seg et forfriskende bad i 2000 meters høyde. For de som er ute etter noe nytt og spennede kan man leie seg en downhill-sykkel, og teste de ulike traséene i området. Her benyttes deler av skianlegget til å frakte dere opp, for så å slippe dere ned fjellsidene. En skikkelig opplevelse.

DAG 8

Alpe d’Huez - Saint Jean de Maurienne

ETAPPELENGDE

88 KM

HØYDEMETER

2 122 meter

KLATRINGER

Col de la Croix de Fer (2 067 moh.)

Col du Mollard (1 638 moh.)

Etter hviledagen i går er kroppen litt friskere, og vi starter i tillegg med utforkjøring og lett terreng langs den spektakulære balkongveien fra Huez til Lac du Verney. Her starter en 25 km lang klatring til Col de la Croix de Fer. Passet har figurert i Tour de France hele 19 ganger. Sist i 2017. Ca. 2,5 km fra toppen kan man snike med seg en topp til. Her er det nemlig mulig å ta en avstikker opp til Col du Glandon. Det innebærer ikke mer enn 400 meter opp og de samme 400 meterne ned igjen. Om været tillater det blir det lunsj på toppen av Croix de Fer. Dernest venter noen ubeskrivelig flotte km med utforkjøring, før man tar fatt på Col du Mollard. Fra toppen av Mollard er det lettkjørt og morsomt helt ned til dalen.

shutterstock_714284917

DAG 9

Saint Jean de Maurienne - Annecy

ETAPPELENGDE

129 kilometer

HØYDEMETER

2 301 høydemeter

KLATRINGER

Lacets de Montvernier (767 moh.)

Col du Chaussy (1 533 moh.)

Col de la Madeleine (1 993 moh.)

En lang, men minnerik dag. All «jobbingen» skjer første tredjedel av etappen, så dette er likevel overkommelig for alle. Allerede etter noen få km tar vi fatt på mesterverket, Lacets de Montvernier. Denne smale veien som klamrer seg til fjellsiden er ingeniørkunst av ypperste merke. Den markerer egentlig bare starten på klatringen opp til Col du Chaussy, men grunnet de berømte 17 hårnålssvingene er det få som kjenner den som annet enn ved dette navnet. Etter toppen på Chaussy venter ca. 10 km med utforkjøring før vi tar fatt på en av
de mest kjente klatringene fra Tour de France, Col de la Madeleine. Det er tre mulige veier opp dette beistet, hvorav to er på asfalt. Ikke lenge etter toppen av Chaussy er det nemlig mulig å ta til høyre, og følge en vei som etter hvert går over til grus. Denne har vi på huset syklet på landeveissykkel, så det er absolutt gjennomførbart, men det er enkelte steder ekstremt bratt og dårlig feste. Vi nøyer oss med å ta den klassiske Tour de France-ruta denne gangen, som er mer
enn tøff nok. Fra toppen, som nås etter 45 km sykling, venter det oss 25 km med utforkjøring, og dernest 65 km i en så godt som paddeflat trasé inn til Annecy.

rrem

DAG 10

Hjemreise

Fellestransport til flyplassen.

Personvernerklæring

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for EPEAK AS (heretter omtalt som «vi») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.


Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

2. Om personopplysninger, samtykke og informasjonskapsler

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Nødvendig lagring av opplysninger
Noen opplysninger vi samler inn er helt nødvendige for at du kan kunne handle i nettbutikken vår. Eksempler på dette informasjon som holder deg pålogget under handleprosessen i nettbutikken, som lagres som en informasjonskapsel. Andre opplysninger som er nødvendige er adresse og fakturaopplysninger for at vi kan sende deg varene og ta i mot betalinger. Ved å benytte vår nettside så godtar du at vi lagrer disse opplysningene. Du kan når som helst kreve data om deg utlevert og få dette slettet, dersom du tar kontakt med oss.


Valgfri deling av opplysninger
Enkelte opplysninger lagrer vi kun dersom du gir oss et aktivt samtykke til å samle dette inn. Eksempler på dette er informasjon om deg som kan benyttes til å vise deg reklameannonser på tredjeparts nettsteder med grunnlag i produkter du har sett på i nettbutikken vår. Dersom vi bruker slike tjenester så spør vi deg om samtykke til dette på nettsiden vår, og vi samler kun inn opplysningene dersom du gir oss samtykke. Dersom du ikke tar stilling til spørsmålet samler vi heller ikke inn opplysningene.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss
Når du registrerer deg og/eller handler på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse, adresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

i) Din enhet og din internett-tilkobling
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
ii) Bruk av tjeneste eller kjøp
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.


c) Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.


d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.


e) Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

4. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:


a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere varene (eller tjenestene) våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for varer og tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.


b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.


e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

5. Deling av opplysninger

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse.

Her er de viktigste eksemplene:
a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Dersom du har gitt oss samtykke til deling av opplysninger, så kan opplysningene bli delt med følgende tredjeparter:
• Google Analytics og Google Adwords
◦ Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte. Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.
• Facebook Messenger (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Facebook, vil Facebook kunne identifisere deg på vår nettside slik at du ikke slipper å måtte oppgi navn og E-post for å initiere chat med oss. Vi lagrer ikke disse dataene på vår nettside, men chatloggen vil bli lagret på vår Facebook Messenger-konto. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.
• to (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Tawk.to, vil Tawk.to lagre chatlogggen samt din IP-adresse på sin server. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.

• Facebook Pixel
◦ Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk.
• WordPress og Gravatar
◦ Denne nettsiden benytter WordPress som publiseringsløsning. Dersom du skulle opprette en bruker på vår nettside, eller publisere en kommentar hos oss, vil en informasjonskapsel kunne huske deg som bruker når du besøker nettsiden vår neste gang, slik at du ikke må logge inn hver gang. Dersom du har registrert et profilbilde på Gravatar.com vil WordPress knytte dette opp mot deg som bruker og vise profilbildet ditt på siden vår.
• Kontaktskjemaer
◦ Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en database i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Denne databasen slettes med jevne mellomrom.
b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
• Lov om bokføring
• Ordredata iht. angrerett
• Ordredata iht. garantier
Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende oss en E-post (Se «kontaktinformasjon»).

7. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.
Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

11. Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på info@epeak.no

Reise- og betalingsvilkår

gruppeturer

Bestilling

Bestilling bør helst skje senest seks uker før avreisedato. Avtalen mellom partene anses inngått ved kundens betaling av den avtalefestede påmeldingsavgiften på kr 2000,-. Er påmeldingsavgiften ikke innbetalt av kunden seks virkedager etter mottatt bestillingsbekreftelse, er turarrangøren ikke lenger bundet av avtalen. Turarrangøren forbeholder seg retten til å annullere gruppeturer, dersom minimumsantall påmeldte ikke er oppnådd fire uker før turstart.

Betaling

Ved bestilling betales et depositum på kr 2000 pr. person. Dette gjelder for alle turer bortsett fra «Sykkel-VM, Flandern & Roubaix». Her gjelder et depositum på kr 5000,- pr. person. Dette beløpet blir trukket fra når reisen betales. Endelig betaling må skje senest 42 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling: Ved avbestilling tidligere enn 42 dager før avreisedagen betales et ekspedisjonsgebyr på kr 500. Hvis reisen avbestilles mellom 42 og 15 dager før avreisedagen, refunderes ikke depositumsbeløpet på kr 2000.  Ved senere avbestilling beholder Epeak hele reisen pris.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.

Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.

Reise- og betalingsvilkår

Individuelle turer

(turer hvor fly ikke er inkludert i prisen)

Betaling

Ved bestilling betales 50% av turens kostnad pr. person. Resterende 50 % må betales senest 35 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling:
Ved avbestilling tidligere enn 35 dager før avreisedagen betales 50% av reisens kostnad. Hvis reisen avbestilles senere enn 35 dager før avreisedagen, betales 100% av reisens kostnad.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.
Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Avlysning

Depositum vil bli refundert i sin helhet om turen du har meldt deg på blir avlyst av oss. Dette gjelder også ved avlysninger relatert til koronavirus (covid-19).

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.