fbpx

Ladies tour of Norway

Vip weekend

En tur for entusiasten og de med forkjærlighet for alpine klatringer og sykkelsport på aller øverste nivå.

DATO

13. til 15. august 2021

ANTALL ETAPPER

1-3

TOTAL DISTANSE

0-430 kilometer

HØYDEMETER

0-6000 meter

PRIS

5 980,-

 

(Pris pr. person i dobbeltrom)

810,-

(Tillegg for enkeltrom)

Ladies Tour of Norway, som i år arrangeres for sjuende gang, er kjent for sitt utrolig sterke startfelt, hvor absolutt alle de beste stiller til start. Rittet ble i 2014 vunnet av Anna van der Breggen, og er de siste tre gangene blitt vunnet av den levende legenden Marianne Vos. Rittet ble desvvere avlyst i 2020, men er i år tilbake med et brak. Etappen opp til Norefjell representerer noe så sjeldent som en fjellavslutning i norske etapperitt.

Vi skal sykle fra Oslo og opp til Norefjell på fredagen, dagen før proffene sykler sin etappe.
Bagasjen din kjører vi opp i følgebil. Følgebilen vil også sørge for at vi har tilgang på litt snack og kaffe, samt ekstra bekledning og annet utstyr man kan få bruk for underveis.
For de som ikke ønske å sykle, men likevel ønsker å ta del i moroa (for det blir mye moro) setter vi opp busstransport tur/retur Norefjell.

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • To overnattinger på hotell av meget god standard
 • VIP-middag med sykkelproffene*
 • Frakt av bagasje
 • Frokost
 • Kaffe fra følgebilen
 • Hansker, buff og flaske med LToN-logo

 *   Fordrer at smittevern-situasjonen tillater det

Dag til dag

DAG 1

Oslo - Norefjell

ETAPPELENGDE

167 kilometer

HØYDEMETER

2 727 meter

Etappen starter ved våre lokaler i Oslo.
Her leverer man inn bagasje på morgenen, som fraktes opp av oss. Om man ønsker kan denne leveres inn dagen i forveien, slik at man kan “kaste” seg med gruppa på traseen gjennom Oslo, Bærum og Asker, der hvor det passer best for den enkelte.
Fra Asker skal vi fortsette mot Liertoppen hvor vi stuper ned til Tranby og forbi Lyngåsbanen ned til Egge. Her tar vi Vestsideveien helt opp til Trolldalen, hvor vi tar inn på Modumveien og fortsetter mot Vikersund. Vi tar en avstikker opp til Røine, men denne er frivillig. De som ønsker å spare beina kan fortsette rett frem.
Vi passerer Vikersund med kurs for Geithus og Åmot med Blaafarveværket og Koboltgruvene. , hvor vi tar av mot hjembygda til Ole Einar Bjørndalen, Simostranda. Her vil vi følge noen flotte smale landeveier hele veien opp til Prestfoss og Soneren, som vil nytes fra nordøstsiden opp til Eidal. Igjen skal vi ta av på en smal og vakker landevei av ypperlig kvalitet, som bringer oss over til Krøderen. Den er slak, og nærmest ber deg om å tråkke på litt, men her er det lurt å ta det litt med ro, da dagens store utfordring ikke er langt unna.
Vel nede er det kun drøye fire km til den siste bakken begynner.
I det vi går inn i bunnen av bakken venter det oss 11,1 km a 5,8 % stigning. Det høres ikke så ille ut, tenker kanskje du nå, men du må ta i betraktning at det inkluderer et parti på 500 meter hvor det er helt flatt, og sågar går litt nedover. Den er med andre ord betydelig brattere enn tallene skulle tilsi. Vel oppe venter det velfortjente forfriskninger.

DAG 2

Hviledag

I dag kan du slappe helt av og nyte hotellets fasiliteter frem til verdens beste syklister kommer til bakken vi forserte i går. Da har vi et flott sted i bakken hvor vi står og heier damene frem. På kvelden blir det VIP-middag med syklistene og deres støtteapparat.

For de som syntes avslapping høres dørgende kjedelig ut kan vi trøste dere med at det også i dag er anledning til å strekke på beina. Vi har lagt opp til flere ulike traseer, som skal sikre fantastiske sykkelopplevelser, samtidig som vi skal rekke å se proffene kjempe seg opp Norefjell. Den lengste etappen er på 124 km og drøye 2 100 høydemeter. Denne går nordover til Bromma, for så ta fatt på stigningen opp til Haglebu. Her tar vi en velfortjent lunsj innen vi begir oss ut på de siste milene mot Eggedal og tilbake til hotellet.

DAG 3

Norefjell - Oslo

ETAPPELENGDE

128 kilometer

HØYDEMETER

1 149 meter

Etter en god frokost vil de som ikke ønsker å ta bussen hjem begynne etappen med å stupe ned fra fjellet. Vi skal nå sykle på andre siden av Krøderen, retning Sokna og Hønefoss. Fra Sokna tar vi små bakveier opp i bygdene, hvor vi får en stor dose bonderomantikk på veien. Før Hønefoss tar vi av mot Tyrifjorden og Ask, innen ferden går videre ut mot Røyse-landet, som har vært scene for sykkel-NM de siste årene. Fra Vik i Hole går traseen på veier kjent for de fleste inn til Sandvika og Oslo.

Vel fremme er det bare å takke for turen, få egen bagasje, og reise hjem.
De som ønsker å sykle rett hjem underveis på traseen, for så å hente bagasje en av de kommende dagene, er velkomne til det.

Hotellet

Hotellet er lokalisert på Bøseter, 815 moh., ca. 1 time og 30 min. fra Oslo og 1 time og 40 min. fra Gardermoen.

Totalt 405 boenheter fordelt på 244 rom på hotellet og 161 leiligheter i landsbyen

14 møterom med kapasitet til 750 personer i kino, 450 i klasserom og 500 på runde bord/bankett

 • Restaurant
 • Pizzeria (åpen deler av året)
 • Lobbybar (med pianist deler av året)
 • Spa avdeling med et bredt utvalg av behandlinger
 • Velvære Spa med champagne- og boblebad inne og ute, varm og kald kulp, fotbad og badstuer
 • 16 meter høy klatrevegg
 • Bøeseter Bad & Trening (fri adgang)
 • Fri parkering innendørs
 • Trådløst nettverk (gratis)
 • Røykfritt hotell
 • Strand med volleyball og bademuligheter

DATO

13. til 15. august 2021

ANTALL ETAPPER

1-3

TOTAL DISTANSE

0-430 kilometer

HØYDEMETER

0-6000 meter

PRIS

5 980,-

 

(Pris pr. person i dobbeltrom)

810,-

(Tillegg for enkeltrom

Turen inkluderer

 • Følgebil
 • Tre guider
 • To overnattinger på hotell av meget god standard
 • VIP-middag med sykkelproffene*
 • Frakt av bagasje
 • Frokost
 • Kaffe fra følgebilen
 • Hansker, buff og flaske med LToN-logo

PÅMELDINGSSKJEMA

Personvernerklæring

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for EPEAK AS (heretter omtalt som «vi») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.


Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

2. Om personopplysninger, samtykke og informasjonskapsler

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Nødvendig lagring av opplysninger
Noen opplysninger vi samler inn er helt nødvendige for at du kan kunne handle i nettbutikken vår. Eksempler på dette informasjon som holder deg pålogget under handleprosessen i nettbutikken, som lagres som en informasjonskapsel. Andre opplysninger som er nødvendige er adresse og fakturaopplysninger for at vi kan sende deg varene og ta i mot betalinger. Ved å benytte vår nettside så godtar du at vi lagrer disse opplysningene. Du kan når som helst kreve data om deg utlevert og få dette slettet, dersom du tar kontakt med oss.


Valgfri deling av opplysninger
Enkelte opplysninger lagrer vi kun dersom du gir oss et aktivt samtykke til å samle dette inn. Eksempler på dette er informasjon om deg som kan benyttes til å vise deg reklameannonser på tredjeparts nettsteder med grunnlag i produkter du har sett på i nettbutikken vår. Dersom vi bruker slike tjenester så spør vi deg om samtykke til dette på nettsiden vår, og vi samler kun inn opplysningene dersom du gir oss samtykke. Dersom du ikke tar stilling til spørsmålet samler vi heller ikke inn opplysningene.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss
Når du registrerer deg og/eller handler på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse, adresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

i) Din enhet og din internett-tilkobling
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
ii) Bruk av tjeneste eller kjøp
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.


c) Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.


d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.


e) Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

4. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:


a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere varene (eller tjenestene) våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for varer og tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.


b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.


e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

5. Deling av opplysninger

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse.

Her er de viktigste eksemplene:
a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Dersom du har gitt oss samtykke til deling av opplysninger, så kan opplysningene bli delt med følgende tredjeparter:
• Google Analytics og Google Adwords
◦ Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte. Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.
• Facebook Messenger (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Facebook, vil Facebook kunne identifisere deg på vår nettside slik at du ikke slipper å måtte oppgi navn og E-post for å initiere chat med oss. Vi lagrer ikke disse dataene på vår nettside, men chatloggen vil bli lagret på vår Facebook Messenger-konto. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.
• to (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Tawk.to, vil Tawk.to lagre chatlogggen samt din IP-adresse på sin server. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.

• Facebook Pixel
◦ Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk.
• WordPress og Gravatar
◦ Denne nettsiden benytter WordPress som publiseringsløsning. Dersom du skulle opprette en bruker på vår nettside, eller publisere en kommentar hos oss, vil en informasjonskapsel kunne huske deg som bruker når du besøker nettsiden vår neste gang, slik at du ikke må logge inn hver gang. Dersom du har registrert et profilbilde på Gravatar.com vil WordPress knytte dette opp mot deg som bruker og vise profilbildet ditt på siden vår.
• Kontaktskjemaer
◦ Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en database i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Denne databasen slettes med jevne mellomrom.
b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
• Lov om bokføring
• Ordredata iht. angrerett
• Ordredata iht. garantier
Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende oss en E-post (Se «kontaktinformasjon»).

7. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.
Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

11. Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på info@epeak.no

Reise- og betalingsvilkår

gruppeturer

Bestilling

Bestilling bør helst skje senest seks uker før avreisedato. Avtalen mellom partene anses inngått ved kundens betaling av den avtalefestede påmeldingsavgiften på kr 2000,-. Er påmeldingsavgiften ikke innbetalt av kunden seks virkedager etter mottatt bestillingsbekreftelse, er turarrangøren ikke lenger bundet av avtalen. Turarrangøren forbeholder seg retten til å annullere gruppeturer, dersom minimumsantall påmeldte ikke er oppnådd fire uker før turstart.

Betaling

Ved bestilling betales et depositum på kr 2000 pr. person. Dette gjelder for alle turer bortsett fra «Sykkel-VM, Flandern & Roubaix». Her gjelder et depositum på kr 5000,- pr. person. Dette beløpet blir trukket fra når reisen betales. Endelig betaling må skje senest 42 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling: Ved avbestilling tidligere enn 42 dager før avreisedagen betales et ekspedisjonsgebyr på kr 500. Hvis reisen avbestilles mellom 42 og 15 dager før avreisedagen, refunderes ikke depositumsbeløpet på kr 2000.  Ved senere avbestilling beholder Epeak hele reisen pris.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.

Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.

Reise- og betalingsvilkår

Individuelle turer

(turer hvor fly ikke er inkludert i prisen)

Betaling

Ved bestilling betales 50% av turens kostnad pr. person. Resterende 50 % må betales senest 35 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling:
Ved avbestilling tidligere enn 35 dager før avreisedagen betales 50% av reisens kostnad. Hvis reisen avbestilles senere enn 35 dager før avreisedagen, betales 100% av reisens kostnad.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.
Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Avlysning

Depositum vil bli refundert i sin helhet om turen du har meldt deg på blir avlyst av oss. Dette gjelder også ved avlysninger relatert til koronavirus (covid-19).

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.