fbpx

Fotturer, el-sykkel, og bading

Cinque Terre

Med utgangspunkt i firestjerners hoteller sykler dere mellom middelalderbyer, vingårder og slott, før dere avslutter med noen rolige dager i vakre Cinque Terre.

DATO

Valgfri dato

DISTANSE

2 – 50 km (Fotturer og sykkel)

ANTALL ETAPPER

Tre + to

ANTALL OVERNATTINGER

Syv

TOPOGRAFI

Kupert

PRIS PER PERSON

13 870,- (To personer)

12 630,- (Fire personer)

11 395,- (Seks personer)

En drømmeferie for deg som vil ha litt av alt.
Bading, mat- og vinopplevelser, samt fot- og sykkelturer.

Her har vi gjort vårt ytterste for å finne overnattingssteder som tilfører reisen det lille ekstra. Basert på egne erfaringer, samt tips fra våre italienske venner, har vi funnet hoteller som i tillegg til å gi høy servicegrad og komfort, i seg selv er en opplevelse. 

Første del av turen inkluderer tre etapper med sykling hvor dere vil oppleve klassiske Toscana, med historiske byer som San Miniato, Volterra, Casciana Terme og Palaia.
Dernest venter noen rolige dager i ikoniske Cinque Terre, hvor dere selv velger om dere vil ta noen flotte fotturer mellom byene, eller slappe av med bading på stranda. Eller kanskje begge deler.

Ferien passer for alle aldre.

Turen inkluderer

  • Leie av sykler
  • Overnatting på hotell med god standard
  • Bagasjetransport mellom destinasjonene
  • Transport fra og til flyplassen
  • GPS-spor til bruk på mobil eller sykkelcomputer

Dag til dag

DAG 1

Ankomst Firenze eller Pisa

Vi henter dere på flyplassen, og bringer dere til hotellet for innsjekk. Her kan dere nyte god mat og drikke, og ta en dukkert i bassenget. Mellom Pisa, Firenze og Lucca står slottet San Ruffino på en høyde, med utsikt over det stemningsfulle landskapet i de toskanske åsene. Blikket går tapt mellom åser og daler til du ser byen Volterra i det fjerne. Slottet fra 1600-tallet, som ligger noen få kilometer fra den gamle kurbyen Casciana Terme, ble renovert to århundrer senere, av den berømte arkitekten Luigi Bellincioni. Det ble nylig renovert og tatt i bruk som en prestisjetung turistbolig.

Lander dere tidlig, og foretrekker noen timer i Pisa først, kan vi hente dere i byen utpå ettermiddagen, om så er ønskelig.

DAG 2

San Ruffino - Volterra

Etter en god frokost venter en innholdsrik sykkeletappe. Dere kan på gode dager se dagens endestasjon, Volterra, fra hotellet. På veien skal dere innom en rekke små byer. Spesielt den første halvdel av etappen. Etter kun noen få km vil dere passere Casciana Terme, som er kjent for sine kurbad. Dernest ligger det små mindre kjente landsbyer nærmest som perler på en snor. Etappen byr på variert terreng og landskap. Her vil dere oppleve klassisk toskansk kulturlandskap, og partier med mer frodig vegetasjon. Etter ca 32 km sykling kommer dere til Teatro del Silenzio. Det er et frilufts-amfiteater som ligger utenfor byen Lajatico – hjembyen til Andrea Bocelli. I 2006 overbeviste Bocelli Lajatico kommune om å bygge denne utendørsarenaen, hvis struktur utnytter de naturlige formasjonene i det kuperte landskapet. Teateret utsmykkes med ulike skulpturer hvert år (her fra 2013). I tillegg avholdes det én konsert i året, hvor Bocelli selv er blant artistene.

Etappen avsluttes med en stigning opp til byen Volterra. Denne ble etablert så tidlig som 700 år før vår tidsregning, av Etruskerne. Etruskerne var et kulturfolk i det antikke Italia og Korsika fra 700-tallet f.Kr. De holdt til i Etruria, som nå er Toscana og det nordlige Latium. Roma var antakelig dominert av etruskere i begynnelsen, og etruskernes kultur har følgelig hatt stor innflytelse i ettertiden. Oldtidens romere ga dem navnet Etrusci eller Tusci, og dette romerske navnet er opprinnelsen til stedsnavnet Toscana.
Byen har en rekke severdigheter, og like viktig – mange gode restauranter.

Teatro del Silenzio II

DAG 3

Volterra - Borgo di Colleoli

Dagens rute er omtrent like lang, men noe mindre kupert enn hva dere opplevde i går. Traseen starter med å sykle ned fra toppen hvor Volterra ligger, og vil etter hvert preges av smale sjarmerende veier, nærmest blottet for trafikk, som omkranset av olivenlunder, cypress-alleer og vinranker, vil bringe dere nordover mot Palaia og Colleoli. På veien dit skal dere bla. passere den spektakulære spøkelsesbyen Ruderi di Toian. Her kan man ta en rekke Instagram-vennlige bilder. Etter ytterligere sju km sykling ankommer dere Palaia.  Etappen avsluttes ved spahotellet som ligger i Colleoli, snaut tre km nord-nordvest for Palaia.

DAG 4

Borgo di Colleoli - San Miniato

I dag kan dere velge mellom en kort, men pittoresk etappe frem til hotellet i San Miniato, som er del av et byggverk med tusen år gammel historie, eller dere kan velge en mer strabasiøs tur, som vil bringe dere gjennom de urbane områdene i Arnodalen, og opp til huset hvor Leonardo da Vinci ble født i 1452. Man bør være litt erfaren med å sykle i trafikk for å ta fatt på den ruta, men når man kommer gjennom de to km med litt mer trafikk, er belønningen stor der man sykler i åssiden over Vinci by, på vei til tusenkunstnerens fødested. Om dere ikke ønsker å sykle dit, men likevel ønsker å se huset, er det mulig å ta en drosje fra hotellet.

Byen San Miniato har også rik historie. San Miniato var et senter for administrasjon i middelalderen og ble en av de viktigste byene i Toscana da Firenze fikk steg til makten i renessansen. Kunst og kultur er således imponerende, byens beskjedne størrelse til tross. I dag er San Miniato først og fremst kjent som Toscanas trøffelhovedstad, hvor deres hvite trøflere står i sentrum, og byen arrangerer trøffelfestival hvert år i november. Byen har forpliktet seg politisk til å gjennomføre tiltak som skal bedre miljøet både for innbyggere og besøkende. Den skal være «avslappende og folkevennlig» og skal sikre besøkende opplevelsen bak ”hemmeligheten med det gode liv». Besøker man byen på høsten kan man selv være med og oppleve trøffeljakt med hund.

DAG 5

Transport til Cinque Terre

Dere skal bo i Monterosso al Mare, som med sine 1500 innbyggere er den største byen i Cinque Terre. Vi anbefaler å rusle rundt for å ta en titt i både den nye og gamle delen av byen. Da begge har sine særegenheter.

 

Etter at dere har fått innlosjert dere på hotellet anbefaler vi at dere tar en liten spasertur rundt i byen, hvor dere bør ta en ekstra titt på Chiesa di San Giovanni Battista. En gotisk katolsk kirke i svart og hvit marmor.

Nede ved stranden er det bare å følge promenaden sørover, som så fører dere inn på en fin sti som vil lede dere til Vernazza. Det er skiltet vei, og det er verdt å nevne at det ved inngang til nasjonalparken må det betales for billett (ni euro). Dette er en ca. tre km lang middels krevende tur. Med fantastisk utsikt, og vinranker og oliventrær som dyrkes i terrasser i fjellveggen, vil dette være et minne for livet. Vi anbefaler å ta spaserturen om ettermiddagen/kvelden, hvor lyset er flottest. Etter at dere har kost dere med god mat og drikke i Vernazza kan dere velge mellom å ta båt eller tog tilbake til Monterosso. Det å reise med toget mellom de ulike byene er effektivt, rimelig (fire euro) og behagelig, men er været godt anbefaler vi en båttur.

DAG 6

Tog til Vernazza, fottur til Corniglia og Manarola

Dere starter dagen med en god frokost innen dere rusler opp til togperrongen, hvor dere tar toget til Vernazza. Herfra skal dere fortsette til fots, frem til Corniglia. Turen er fire km lang, men ikke veldig krevende. Estimert tidsbruk ved normalt behagelig tempo er halvannen til to timer. Vi anbefaler å innta lunsj i Corniglia, som for øvrig er den minste av de fem byene. Den klassiske, og etter vårt skjønn den vakreste stien fra Corniglia og Manarola er stengt. Den forventes å bli åpnet for ferdsel i april 2021 (basert på opplysninger gitt oss i oktober 2020). Skulle man likevel ønske å spasere til Manarola er det fullt mulig. Denne er noe lengre enn den klassiske traseen, og går via Volastra, men er absolutt en fin tur. Alternativt kan dere ta toget ett stopp.

Ved ankomst Manarola skal vi ta fatt på den mer kjente Via dell’Amore, eller “kjærlighetsstien” på norsk. Dette er en enkel og vakker rusletur, med varighet på ca. 30 min. Når dere så ankommer Riomaggiore fortjener dere en god middag.

DAG 7

Transport til Pisa

Transport til Pisa, med opphold på et flott hotell med perfekt beliggenhet. Etter en uke med aktiv ferie kan dere nå nyte denne verdensberømte byen med god samvittighet.

DAG 8

Hjemreise

Transport til flyplassen.

PRIS PER PERSON

13 870,- (To personer)

12 630,- (Fire personer)

11 395,- (Seks personer)

Turen inkluderer

  • Leie av sykler
  • Overnatting på hotell med god standard
  • Bagasjetransport mellom destinasjonene
  • Transport fra og til flyplassen
  • GPS-spor til bruk på mobil eller sykkelcomputer

BESTILL REISE

Flere reiser

En sykkelferie med fokus på de gastronomiske innslagene, og hvor dere også tar en tur gjennom praktfullt kulturlandskap fra kysten og inn til Cognac.

PRIS FRA  10 725,–

TOPOGRAFI  Flatt

ETAPPER  Seks

Turen er lagt opp slik at det skal være anledning til kos og hygge for hele familien underveis, og det er bademuligheter flere steder.

PRIS FRA  9 225,–

TOPOGRAFI  Flatt

ETAPPER  Fem

Tilbring en langhelg i vakre Champagne i Frankrike. Turen kan forlenges etter eget ønske, med f.eks. flere sykkeldager, men er minimum to overnattinger.

PRIS FRA  9 490,–

TOPOGRAFI  Småkupert

ETAPPER  To

Personvernerklæring

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for EPEAK AS (heretter omtalt som «vi») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.


Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

2. Om personopplysninger, samtykke og informasjonskapsler

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Nødvendig lagring av opplysninger
Noen opplysninger vi samler inn er helt nødvendige for at du kan kunne handle i nettbutikken vår. Eksempler på dette informasjon som holder deg pålogget under handleprosessen i nettbutikken, som lagres som en informasjonskapsel. Andre opplysninger som er nødvendige er adresse og fakturaopplysninger for at vi kan sende deg varene og ta i mot betalinger. Ved å benytte vår nettside så godtar du at vi lagrer disse opplysningene. Du kan når som helst kreve data om deg utlevert og få dette slettet, dersom du tar kontakt med oss.


Valgfri deling av opplysninger
Enkelte opplysninger lagrer vi kun dersom du gir oss et aktivt samtykke til å samle dette inn. Eksempler på dette er informasjon om deg som kan benyttes til å vise deg reklameannonser på tredjeparts nettsteder med grunnlag i produkter du har sett på i nettbutikken vår. Dersom vi bruker slike tjenester så spør vi deg om samtykke til dette på nettsiden vår, og vi samler kun inn opplysningene dersom du gir oss samtykke. Dersom du ikke tar stilling til spørsmålet samler vi heller ikke inn opplysningene.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss
Når du registrerer deg og/eller handler på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse, adresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

i) Din enhet og din internett-tilkobling
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
ii) Bruk av tjeneste eller kjøp
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.


c) Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.


d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.


e) Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

4. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:


a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere varene (eller tjenestene) våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for varer og tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.


b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.


e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

5. Deling av opplysninger

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse.

Her er de viktigste eksemplene:
a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Dersom du har gitt oss samtykke til deling av opplysninger, så kan opplysningene bli delt med følgende tredjeparter:
• Google Analytics og Google Adwords
◦ Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte. Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.
• Facebook Messenger (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Facebook, vil Facebook kunne identifisere deg på vår nettside slik at du ikke slipper å måtte oppgi navn og E-post for å initiere chat med oss. Vi lagrer ikke disse dataene på vår nettside, men chatloggen vil bli lagret på vår Facebook Messenger-konto. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.
• to (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Tawk.to, vil Tawk.to lagre chatlogggen samt din IP-adresse på sin server. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.

• Facebook Pixel
◦ Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk.
• WordPress og Gravatar
◦ Denne nettsiden benytter WordPress som publiseringsløsning. Dersom du skulle opprette en bruker på vår nettside, eller publisere en kommentar hos oss, vil en informasjonskapsel kunne huske deg som bruker når du besøker nettsiden vår neste gang, slik at du ikke må logge inn hver gang. Dersom du har registrert et profilbilde på Gravatar.com vil WordPress knytte dette opp mot deg som bruker og vise profilbildet ditt på siden vår.
• Kontaktskjemaer
◦ Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en database i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Denne databasen slettes med jevne mellomrom.
b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
• Lov om bokføring
• Ordredata iht. angrerett
• Ordredata iht. garantier
Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende oss en E-post (Se «kontaktinformasjon»).

7. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.
Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

11. Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på info@epeak.no

Reise- og betalingsvilkår

gruppeturer

Bestilling

Bestilling bør helst skje senest seks uker før avreisedato. Avtalen mellom partene anses inngått ved kundens betaling av den avtalefestede påmeldingsavgiften på kr 2000,-. Er påmeldingsavgiften ikke innbetalt av kunden seks virkedager etter mottatt bestillingsbekreftelse, er turarrangøren ikke lenger bundet av avtalen. Turarrangøren forbeholder seg retten til å annullere gruppeturer, dersom minimumsantall påmeldte ikke er oppnådd fire uker før turstart.

Betaling

Ved bestilling betales et depositum på kr 2000 pr. person. Dette gjelder for alle turer bortsett fra «Sykkel-VM, Flandern & Roubaix». Her gjelder et depositum på kr 5000,- pr. person. Dette beløpet blir trukket fra når reisen betales. Endelig betaling må skje senest 42 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling: Ved avbestilling tidligere enn 42 dager før avreisedagen betales et ekspedisjonsgebyr på kr 500. Hvis reisen avbestilles mellom 42 og 15 dager før avreisedagen, refunderes ikke depositumsbeløpet på kr 2000.  Ved senere avbestilling beholder Epeak hele reisen pris.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.

Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.

Reise- og betalingsvilkår

Individuelle turer

(turer hvor fly ikke er inkludert i prisen)

Betaling

Ved bestilling betales 50% av turens kostnad pr. person. Resterende 50 % må betales senest 35 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling:
Ved avbestilling tidligere enn 35 dager før avreisedagen betales 50% av reisens kostnad. Hvis reisen avbestilles senere enn 35 dager før avreisedagen, betales 100% av reisens kostnad.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.
Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Avlysning

Depositum vil bli refundert i sin helhet om turen du har meldt deg på blir avlyst av oss. Dette gjelder også ved avlysninger relatert til koronavirus (covid-19).

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.