fbpx

Costa Blanca

TRENINGSSAMLING

Tren på flotte veier i fantastisk natur, og bo på et firestjernes hotell bygget for syklister, hvor alle måltider er inkludert.

DATOER

4. til 12. desember 2021

5. til 13. februar 2022

5. til 13. mars 2022

2. til 10. april 2022

 

PRISER

6 130,-

(Pris pr. person i dobbeltrom. Gjelder for samlingene til og med mars 2022)

6 890,-

(Pris pr. person i dobbeltrom. Gjelder for samlingen i april 2022.)

2 960,-

(Tillegg for enkeltrom)

Da vi skulle finne en egnet destinasjon for våre treningssamlinger falt vi ned på tre kandidater. Det var Mallorca, Costa Blanca og Sierra Nevada. Det var egentlig ikke så vanskelig å beslutte som vi trodde. Valget falt på Costa Blanca. Området har det mest stabile været, mest varierte og lett tilgjengelige sykkelterrenget, og den beste logistikken for oss som arrangør og dere som deltakere.

Det vil arrangeres fire samlinger fra desember 2021 til april 2022.

Turen inkluderer

 • Transport fra og til flyplassen
 • Overnatting på firestjernes hotell i dobbeltrom
 • Frokost, lunsj og middag på hotellet
 • Trimrom
 • Vin til lunsj
 • Guidede turer hver dag
 • Servicekjøretøy tilgjengelig ved uhell
 • Låsbart sykkelrom kun for Epeak, med tilgang via romnøkkel
 • Vaskemaskin og tørketrommel for sykkeltøy på sykkelrommet
 • Vasking og vedlikehold av sykkel ved behov
 • Ladepunkter til Di2 og elsykler i sykkelrommet

Sykkelterrreng og veier

Sykkelterrenget er vakkert og spektakulært, med et nærmest uendelig utvalg av pittoreske ruter og klatringer. I fjellene er trafikken omtrent fraværende. Langs kysten kan du sykle relativt flate traseer på meget gode veier, og selv om det her er noe mer trafikk er det lave fartsgrenser og veldig mange syklister, så bilistene vet å ta hensyn. Her ligger kafeer og strandpromenadene som perler på en snor, så det er aldri noe problem å få satt seg ned og nyte en kaffe, is eller kanskje en øl.

Vuelta a España har ved flere anledninger besøkt området, og det er en rekke klatringer som er kjent fra det spanske treukers-rittet i nærområdet til hotellet. I tillegg går rittet Volta a la Comunitat Valenciana i dette området hvert år, hvor bakkene i disse fjellene ofte er avgjørende for utfallet av sammendraget.

Én av de aller mest krevende, Subida Bernia, ligger faktisk bare tre km unna, og kan tas som avsluttende test for de som ønsker det. Belønningen er en makeløs utsikt, og en stor porsjon mestringsfølelse. Den er ikke lengre enn fem km lang, men med 12 % i snitt er den likevel en munnfull. Rekorden er på 18:51, og innehas av en ikke helt ukjent slovener ved navn Tadej Pogačar. Det innebærer en gjennomsnittsfart på 15,9 km/t.

De fleste av klatringene i området preges heldigvis av å være langt slakere og mer overkommelige.

Klimaet

Været er varmere og tørrere enn «hovedkonkurrenten», Mallorca. Temperaturene her er i snitt to grader varmere enn på Mallorca i perioden desember til april. Vinteren er så mild at mandeltrærne blomstrer allerede i januar/februar. I tillegg er det betydelig mindre nedbør i samme periode, hvor Mallorca faktisk har 50 % mer nedbør i januar, februar og april, og over dobbelt så mye i mars.

Logistikk

Det er enkelt å komme seg til Costa Blanca, med direkteflyvninger fra en rekke norske byer til Alicante. Fra Flyplassen settes det opp busser av oss som bringer deltakerne til hotellet.

Flere av hotellene i området har forstått at sykkelturismen har kommet for å bli, og har tilpasset seg de behovene denne typer turister har. Hotellet vårt har sågar tatt dette enda et skritt videre, og har tilpasset seg profflagene og deres behov. Hvert lag eller gruppe har dedikerte oppbevaringsrom til syklene, med egne vaskemaskiner til sykkelbekledning. På utsiden av oppbevaringsrommene er det vaskeplass til sykler, samt eget sykkelverksted. Den vanlige romnøkkelen gir også tilgang til oppbevaringsrommet for sykler. Det er velværeavdelinger med kuldekulp, boblebad og badstue. Det er også egne massasjerom, hvor også vi tilbyr prisgunstig massasje, for de som ønsker det.

Hotellet ligger rett ved havet, og har også eget utendørsbasseng som er oppvarmet året rundt.

Det er også anledning til å ha egne grupperom for flere lag/klubber/grupper samtidig. Noe som muliggjør foredrag eller andre fellesarrangementer for de ulike gruppene.

Personell

Epeak vil ha flere personer tilgjengelig under hele samlingen. Disse vil sykle egne oppsatte turer hver dag, hvor de som ønsker kan delta. Det vil minimum være to ulike turer, hvor lengde og tempo er tilpasset ulike nivåer.

I tillegg vil vi ha en servicebil tilgjengelig hver dag, som vil rykke ut ved velt eller andre uhell, samt om noen får større tekniske problemer, og må hentes eller få teknisk assistanse. Alle guidene våre har førstehjelpskurs.

Servicebil

Bilen er utstyrt med førstehjelpsutstyr og hjertestarter. I tillegg har vi med noe verktøy og reservedeler for enkle reparasjoner i «felt». Deler må dekkes av deltaker selv.

LEIESYKKEL - LANDEVEI

Vi tilbyr også leiesykler for de som ikke ønsker å medbringe egen sykkel. Syklene er utstyrt med skivebrems og elektroniske gir. Utvekslingen er 52/36 med 11-30T-kassett

ORDINÆR LANDEVEISSYKKEL

195€

EL-LANDEVEISSYKKEL

230€

LEIESYKKEL - TERRENG

Vi tilbyr også terrengsykler for de som ønsker å utforske stiene i området. 

HARDTAIL

120€

FULLDEMPER

259€

DATOER

4. til 12. desember 2021

5. til 13. februar 2022

5. til 13. mars 2022

2. til 10. april 2022

 

PRISER

6 130,-

(Pris pr. person i dobbeltrom. Gjelder for samlingene til og med mars 2022)

6 890,-

(Pris pr. person i dobbeltrom. Gjelder for samlingen i april 2022.)

2 960,-

(Tillegg for enkeltrom)

Turen inkluderer

 • Transport fra og til flyplassen
 • Overnatting på firestjernes hotell i dobbeltrom
 • Frokost, lunsj og middag på hotellet
 • Trimrom
 • Vin til lunsj
 • Guidede turer hver dag
 • Servicekjøretøy tilgjengelig ved uhell
 • Låsbart sykkelrom kun for Epeak, med tilgang via romnøkkel
 • Vaskemaskin og tørketrommel for sykkeltøy på sykkelrommet
 • Vasking og vedlikehold av sykkel ved behov

Sykkelleie

Dersom du skal leie sykkel trenger vi følgende informasjon for å gi deg riktig størrelse på leiesykkelen:

 • Størrelse på din egen sykkel
 • Din høyde
 • Setehøyde (mål A i figuren under)
 • Seteposisjon (mål B)
 • Styrehøyde (mål C)            

PÅMELDINGSSKJEMA

Målene på steg 2 i skjemaet skal kun fylles ut dersom du skal leie sykkel.

Personvernerklæring

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for EPEAK AS (heretter omtalt som «vi») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.


Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

2. Om personopplysninger, samtykke og informasjonskapsler

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.


Nødvendig lagring av opplysninger
Noen opplysninger vi samler inn er helt nødvendige for at du kan kunne handle i nettbutikken vår. Eksempler på dette informasjon som holder deg pålogget under handleprosessen i nettbutikken, som lagres som en informasjonskapsel. Andre opplysninger som er nødvendige er adresse og fakturaopplysninger for at vi kan sende deg varene og ta i mot betalinger. Ved å benytte vår nettside så godtar du at vi lagrer disse opplysningene. Du kan når som helst kreve data om deg utlevert og få dette slettet, dersom du tar kontakt med oss.


Valgfri deling av opplysninger
Enkelte opplysninger lagrer vi kun dersom du gir oss et aktivt samtykke til å samle dette inn. Eksempler på dette er informasjon om deg som kan benyttes til å vise deg reklameannonser på tredjeparts nettsteder med grunnlag i produkter du har sett på i nettbutikken vår. Dersom vi bruker slike tjenester så spør vi deg om samtykke til dette på nettsiden vår, og vi samler kun inn opplysningene dersom du gir oss samtykke. Dersom du ikke tar stilling til spørsmålet samler vi heller ikke inn opplysningene.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss
Når du registrerer deg og/eller handler på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse, adresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

i) Din enhet og din internett-tilkobling
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
ii) Bruk av tjeneste eller kjøp
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.


c) Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.


d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.


e) Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

4. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:


a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere varene (eller tjenestene) våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for varer og tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.


b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.


e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

5. Deling av opplysninger

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse.

Her er de viktigste eksemplene:
a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Dersom du har gitt oss samtykke til deling av opplysninger, så kan opplysningene bli delt med følgende tredjeparter:
• Google Analytics og Google Adwords
◦ Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte. Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.
• Facebook Messenger (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Facebook, vil Facebook kunne identifisere deg på vår nettside slik at du ikke slipper å måtte oppgi navn og E-post for å initiere chat med oss. Vi lagrer ikke disse dataene på vår nettside, men chatloggen vil bli lagret på vår Facebook Messenger-konto. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.
• to (chat)
◦ Dersom vi skulle benytte chatløsning fra Tawk.to, vil Tawk.to lagre chatlogggen samt din IP-adresse på sin server. Loggen kan fjernes etter din forespørsel hvis du kontakter oss.

• Facebook Pixel
◦ Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk.
• WordPress og Gravatar
◦ Denne nettsiden benytter WordPress som publiseringsløsning. Dersom du skulle opprette en bruker på vår nettside, eller publisere en kommentar hos oss, vil en informasjonskapsel kunne huske deg som bruker når du besøker nettsiden vår neste gang, slik at du ikke må logge inn hver gang. Dersom du har registrert et profilbilde på Gravatar.com vil WordPress knytte dette opp mot deg som bruker og vise profilbildet ditt på siden vår.
• Kontaktskjemaer
◦ Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en database i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Denne databasen slettes med jevne mellomrom.
b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
• Lov om bokføring
• Ordredata iht. angrerett
• Ordredata iht. garantier
Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende oss en E-post (Se «kontaktinformasjon»).

7. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.
Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

11. Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på info@epeak.no

Reise- og betalingsvilkår

gruppeturer

Bestilling

Bestilling bør helst skje senest seks uker før avreisedato. Avtalen mellom partene anses inngått ved kundens betaling av den avtalefestede påmeldingsavgiften på kr 2000,-. Er påmeldingsavgiften ikke innbetalt av kunden seks virkedager etter mottatt bestillingsbekreftelse, er turarrangøren ikke lenger bundet av avtalen. Turarrangøren forbeholder seg retten til å annullere gruppeturer, dersom minimumsantall påmeldte ikke er oppnådd fire uker før turstart.

Betaling

Ved bestilling betales et depositum på kr 2000 pr. person. Dette gjelder for alle turer bortsett fra «Sykkel-VM, Flandern & Roubaix». Her gjelder et depositum på kr 5000,- pr. person. Dette beløpet blir trukket fra når reisen betales. Endelig betaling må skje senest 42 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling: Ved avbestilling tidligere enn 42 dager før avreisedagen betales et ekspedisjonsgebyr på kr 500. Hvis reisen avbestilles mellom 42 og 15 dager før avreisedagen, refunderes ikke depositumsbeløpet på kr 2000.  Ved senere avbestilling beholder Epeak hele reisen pris.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.

Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.

Reise- og betalingsvilkår

Individuelle turer

(turer hvor fly ikke er inkludert i prisen)

Betaling

Ved bestilling betales 50% av turens kostnad pr. person. Resterende 50 % må betales senest 35 dager før avreisedagen.

Avbestilling

Følgende regler gjelder ved avbestilling:
Ved avbestilling tidligere enn 35 dager før avreisedagen betales 50% av reisens kostnad. Hvis reisen avbestilles senere enn 35 dager før avreisedagen, betales 100% av reisens kostnad.

Avbestilling ved sykdom

Avbestillingsforsikring inngår ikke i våre priser.

Endring av bestilling

Ved endringer av en allerede bestilt reise er omkostningene kr 400 pr. ekspedisjon.
Epeak AS forbeholder seg retten til å gjøre mindre endringer i turprogram, og mindre prisjusteringer ved endrede rammebetingelser.

Avlysning

Depositum vil bli refundert i sin helhet om turen du har meldt deg på blir avlyst av oss. Dette gjelder også ved avlysninger relatert til koronavirus (covid-19).

Forsikring

Den reisende forplikter å anskaffe reiseforsikring. Vi anbefaler en forsikring som inkluderer hjemreise ved sykdom eller skade. Kjøp gjerne en forsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. 

For øvrig følges Den Norske Reisebransjeforeningens alminnelige vilkår for individuelle reiser.